کد خبر: 274208
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ۱۴:۱۵:۰۰
| |

رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای:

ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت به معاونت حمل‌ونقل منتقل می‌شود

عبدالهاشم حسن‌نیا رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای از انتقال مدیریت ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به ستاد وزارت راه و شهرسازی خبر داد.

ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت به معاونت حمل‌ونقل منتقل می‌شود
کد خبر: 274208
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ۱۴:۱۵:۰۰

اعتمادآنلاین| عبدالهاشم حسن‌نیا گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یک دستگاه عملیاتی با انبوهی از وظایف، ماموریت‌ها و فعالیت‌های اجرایی است. اما ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت از ماهیت ستادی برخوردار بوده که می‌طلبد با سایر دستگاه‌ها ارتباطات تنگاتنگ برخوردار باشد.

رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای افزود: با توجه به تشکیل معاونت حمل‌ونقل در ستاد وزارت راه و شهرسازی، این‌طور استنباط شد که نوع فعالیت ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور با معاونت حمل‌ونقل همخوانی و نزدیکی بیشتری دارد که بر همین اساس پیشنهاد انتقال ستاد به وزیر راه و شهرسازی داده شد.

وی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی با انتقال ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت موافقت کرده است، گفت: در سال آینده به طور کامل انتقال انجام خواهد شد و ستاد به معاونت حمل‌ونقل واگذار خواهد شد.

حسن نیا یادآور شد: در راستای هماهنگی و هموارسازی فرایند این انتقال جلسات مختلفی میان مدیران دو بخش برگزار شده و جلساتی نیز بین معاون حمل‌ونقل و رئیس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور برگزار می‌شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی با انتقال ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت موافقت کرده است، گفت: در سال آینده به طور کامل انتقال انجام خواهد شد و ستاد به معاونت حمل‌ونقل واگذار خواهد شد.

گفتنی است، در راستای هماهنگی و هموارسازی فرایند این انتقال جلسات مختلفی میان مدیران دو بخش برگزار شده و امروز چهارشنبه 8 اسفند نیز جلسه‌ای بین معاون حمل‌ونقل و رئیس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور برگزار می‌شود.

شایان ذکر است، پس از آنکه شورای نگهبان سال 86 قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت را تأیید کرد 23 دی همان سال این قانون به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد. بر این اساس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با سه معاونت توسعه حمل و نقل عمومی، نوسازی ناوگان فرسوده و صنایع انرژی زیر نظر نهاد ریاست‌جمهوری تشکیل شد اما در نهایت دولت یازدهم روز یکشنبه چهارم مرداد 94 تصمیم به انتزاع ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از نهاد ریاست جمهوری گرفت و با انتقال آن به وزارت راه و شهرسازی با عنوان مرکز ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت موافقت کرد.

براساس این مصوبه ستاد مدیریت سوخت با کلیه امکانات، اعتبارات، تعهدات، وظایف، اختیارات و نیروی انسانی در وزارت راه و شهرسازی مستقر شده تا به طور هماهنگ و منسجم در مجموعه ساختار و تشکیلات آن وزارتخانه و در صورت لزوم با انجام اصلاحات ساختاری با رعایت قوانین و مقررات مربوط فعالیت نماید.

وزارت راه و شهرسازی با همکاری و هماهنگی معاونت حقوقی رئیس جمهوری موظف شد در مدت سه ماه پس از ابلاغ این تصویب نامه، ضمن انجام اقدامات زیر، پیشنهادهای تنقیحی لازم را برای اصلاح یا حذف احکام و مقررات موجود ارائه کند.

الف- احصای آن دسته از وظایف و اختیارات ستاد که جنبه اجرایی داشته و مربوط به دستگاه های خاص است و انتقال آنها به دستگاه مربوط


ب- احصای آن دسته از وظایف و اختیارات ستاد که جنبه تصمیم گیری و تصویب داشته و احراز آخرین وضعیت اعمال وظایف و اختیارات یادشده و ارائه پیشنهادهای لازم برای تعیین تکلیف آنها به هیات وزیران


ج- احصای وظایف و اختیارات پیش بینی شده در مصوبات و مقررات برای نمایندگان ویژه رئیس جمهوری (سابق) موضوع بند (الف) ماده (1) و احراز آخرین وضعیت اعمال وظایف و اختیارات مذکور


د- کارگروهی مرکب از معاونان ذیربط وزارتخانه های راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، معاونت اجرایی رئیس جمهوری و نهاد ریاست جمهوری موظفند در مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه، وضعیت مطالبات و تعهدات ستاد را در چارچوب قوانین و مقررات مربوط، مشخص و تسویه کنند و چند روز بعد، این ستاد کار خود را در سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای آغاز می کند.

با اقدام جدید، ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور قرار است زیر نظر معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی فعالیت خود را ادامه دهد.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها