بارورسازی ابرها برای تامین آبهای زیرزمینی نتیجه مطلوبی ندارد
رئیس سازمان هواشناسی کشور درخصوص امکان و تأثیر بارورسازی ابرها در رفع مشکلات کمآبی گفت: بارورسازی یک مسئله امکانپذیر است اما برای اهداف خیلی بزرگ و تامین آبهای زیرزمینی امکان پذیر نبوده و ما را به نتیجه مطلوب نمی رساند.
اعتمادآنلاین| سحر تاجبخش مسلمان رئیس سازمان هواشناسی کشور ارتقای سطح خدمات و همچنین بهبود کیفیت خروجی مدلهای پیشبینی عددی را مهمترین هدف و وظیفه سازمان هواشناسی دانست و اظهار کرد:آنچه مدنظر ما در سازمان است ارائه خدمات و سرویس به کاربران در حوزههای مختلف هوانوردی، کشاورزی، حمل و نقل، گردشگری و مردم بوده که تلاش داریم در این دوره نیز به ادامه و بهبود آن بپردازیم.
وی با تأکید براینکه مدلهای پیشبینی عددی به عوامل متعددی بستگی دارد، افزود: از این رو قراردادی را برای اجرای مدلهای جهانی با دانشگاه تهران به امضا رسانده و قصد داریم با این اقدام علاوه بر ارتقای سطح خدمات، در سازمان نیز ظرفیت سازی بیشتری داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی درخصوص واگذاری ایستگاههای هواشناسی سازمان محیطزیست به سازمان هواشناسی گفت: هدف اصلی در این بخش تجمیع داده هاست، از این رو ما برای استفاده از دادههای ایستگاههای محیطزیست که اغلب مربوط به آلودگی، گازهای گلخانهای و آلایندههای جوی است، آمادگی داریم و میتوانیم از تجهیزات این ایستگاهها برای سنجش دما و باد نیز استفاده کنیم.
تاجبخش درخصوص امکان و تأثیر بارورسازی ابرها در رفع مشکلات کمآبی نیز تصریح کرد: بارورسازی یک مسئله امکانپذیر است ولی باید به این نکته توجه کنیم که این اقدام برای اهداف خیلی بزرگ و تأمین آبهای زیرزمینی امکانپذیر نبوده و ما را به نتیجه مطلوب نمیرساند.
وی هواشناسی را سازمانی تخصصی، علمی، پیشرو و مرجع صلاحیت اعلام کرد و افزود: این سازمان وظیفه خطیر پیشبینی و تحلیل مخاطرات هوایی را برعهده دارد و همچنین طبق اسناد بالادستی در انجام وظایف ملی و بین المللی در حوزههای مختلف مدیریت منابع، آب، مخاطرات جوی، حمل و نقل، محیط زیست و ... نیز دارای مسئولیت است.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید