رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای:
بازار ارتباطات ایران ظرفیت 17 شرکت را ندارد
محمدباقر اثنیعشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با تاکید بر لزوم توسعه اینترنت ثابت برای اجرای طرح تحول دیجیتال، تاکید کرد: سهم بازار آنقدر نیست که 17 شرکت بخواهند در این زمینه کار کنند و باید برنامهای برای اینترنت ثابت داشته باشیم که طبیعتاً بخشی از این طرح هم ادغام شرکتهاست.
اعتمادآنلاین| محمدباقر اثنیعشری با اشاره به تاکید وزیر ارتباطات بر ادغام شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی گفت: سازمان نظام صنفی هم با این پیشنهاد موافق است. ما معتقدیم اینکه به 17 شرکت پروانه FCP دادند، از اول اشتباه بود، از ابتدا برنامه این بود که چهار شرکت پروانه داشته باشند. زیرا سهم بازار آنقدر نیست که 17 شرکت بخواهند در این زمینه کار کنند.
وی دربارهی راهکار اجرایی کردن این راهحل توضیح داد: برنامهای که داریم و با وزارتخانه دربارهی آن صحبت میکنیم این است که یک مشاور گرفته شود و یک طرح ادغام برای شرکتهای اپراتور ثابت طراحی کند. البته این موضوع هم پیچیدگیهای زیادی دارد، زیرا ساختار شرکتها و طراحی آنها و مدلهای تجاری آنها متفاوت است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای ادامه داد: در نهایت باید همه بازیگران این عرصه از وزارت ICT، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورها، مخابرات و شرکتهای خصوصی اپراتور ثابت به یک جمعبندی و طرح ملی برسند که امیدواریم در سال 98 به آن نقطه برسیم؛ اینکه همهی بازیگران زیر این طرح را امضا کنند و یک برنامه برای اینترنت ثابت داشته باشیم که طبیعتاً بخشی از این طرح هم ادغام شرکتهاست.
ادغام شرکتها میتواند مثبت باشد
اثنیعشری در پاسخ به اینکه آیا ادغام شرکتها میتواند کمکی به شرکتهایی که در آستانه ورشکستگی هستند، داشته باشد، گفت: به این نقطه رسیدیم که هر حرکتی میتواند کمک کند به اینکه شرکتها از این بحران در بیایند و ادغام شرکتها هم میتواند مثبت باشد. البته طبیعتاً ممکن است برخی از این طرح متضرر شوند اما همکاری همه ضروری است.
وی همچنین دربارهی ضرورت لزوم توسعهی اینترنت ثابت بیان کرد: جلسات متعددی برگزار و صحبتهای زیادی شده است؛ ما معتقدیم اینترنت ثابت، نیاز مملکت و نیاز توسعه در طرح تحول دیجیتال است و ما نمیتوانیم بدون اینترنت ثابت برنامههایمان را اجرا کنیم. وقتی صحبت از اینترنت اشیا و شهر هوشمند میشود، قطعاً یکی از پایههایش اینترنت ثابت است. اما مدل اجرا و اینکه به چه شکل میخواهد اجرا شود و راهکارها و ابزارهایش باید چطور باشد را همه باید طوری فداکاری کنند که در نهایت به یک راهحل ملی برسیم.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید