کد خبر: 285211
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۳:۵۷:۰۰
| |

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور اعلام کرد؛

برنامه‌ریزی برای تولید 1.4 میلیون دستگاه تلویزیون در سال 98

محمدرضا شهیدی دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور اعلام کرد: باوجود همه سختی‌ها به‌ویژه مشکلات ارزی و تامین مواد اولیه و تجهیزات، تولید یک میلیون و 400 هزار دستگاه تلویزیون در سال 98 و پوشش تقاضای جامعه برنامه‌ریزی شده است.

برنامه‌ریزی برای تولید 1.4 میلیون دستگاه تلویزیون در سال 98
کد خبر: 285211
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۳:۵۷:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ محمدرضا شهیدی گفت: این انجمن همچنین در تلاش است تا تامین کنندگان خارجی مناسبی را به جای آن دسته از تامین کنندگان که متاثر از تحریم ها حاضر به همکاری با ایران نبودند، جایگزین کند.


این مقام صنفی گفت: تامین کنندگان خارجی یاد شده بطور عمده چینی یا کره ای هستند که به دلیل حضور در بازار آمریکا، راغب به حضور در بازار کشورمان نیستند، اما سعی داریم با حفظ کفیت اقلام و تجهیزات، آنها را با تامین کنندگان جدید جایگزین کنیم.


به گفته وی، با وجود همه مشکلات تلاش شده تا کمبودی در بازار ایجاد نشود و افزایش غیرمنطقی نرخ محصولات را نداشته باشیم؛ هرچند رشد 40 درصدی دستمزدها نسبت به سال قبل، می تواند به افزایش قیمت ها بیانجامد.


این مقام صنفی با یادآوری تاثیرگذاری افزایش نرخ ارز در سال گذشته، خاطرنشان کرد: امسال همه واحدهای تولیدکننده با در نظر گرفتن شرایط کارگران خود و همچنین شرایط معیشتی خانوارها، به دنبال کسب حداقل سود یا تولید در شرایط سر به سر هستند، زیرا اگر افزایش قیمت واقعی اتفاق بیفتد، تقاضای بازار ریزش خواهد داشت و این به نفع صنعت با بیش از نیم قرن سابقه لوازم صوتی و تصویری نیست.

کاهش 20 درصدی تولید در سال 97


وی یادآور شد: پارسال در مجموع نزدیک به یک میلیون و 100 هزار دستگاه تلویزیون در کشور تولید شد که 20 درصد کمتر از برنامه پیش بینی شده بود.


شهیدی ادامه داد: اگر مشکل خاصی در زمینه تامین ارز نداشته باشیم، واحدهای تولیدی از ظرفیت لازم برای تامین نیاز داخل برخوردارند و در نظر داریم با توجه به شرایط اقتصادی کشور، تعدیل نیروی چندانی نداشته باشیم.


وی خاطرنشان کرد: اکنون 15 شرکت به تولید تلویزیون های داخلی یا مونتاژ برندهای خارجی با داخلی سازی بالا در کشور فعالیت دارند که البته همچون سایر شرکت های حاضر در جهان، همه اقلام و تجهیزات مورد نیازشان را خود تولید نمی کنند.


دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور اظهار داشت: بطور نمونه از حدود 350 شرکت تولیدکننده تلویزیون در جهان، فقط 6 شرکت به تولید پنل می پردازند، زیرا تولید این قطعه مقرون به صرفه نیست و تعداد معدودی از کشورها نسبت به تولید آن اقدام می کنند.


وی درخصوص تامین مواد اولیه مورد نیاز این صنعت در سال جاری نیز گفت: با توجه به مشکلات ارزی، چشم انداز خیلی خوبی وجود ندارد، با این حال برخی واحدها پیش بینی خوبی برای تامین و دپوی آنها داشتند، اما برخی دیگر کمبودهایی دارند.


شهیدی ابراز پیش بینی کردکه امسال سال سختی برای تولید باشد، اما خاطرنشان ساخت: درتلاشیم هرچند به سختی این دوره را با موفقیت پشت سر بگذرانیم و از تهدیدهای موجود فرصتی برای رونق تولید بسازیم.


حمایت از خودکفایی و توانمندسازی همه بخش های راهبردی، از بندهای اقتصاد مقاومتی است. بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال 1392 ابلاغ شد.


سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال 1396 نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردند. امسال نیز سال «رونق تولید» نام دارد.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها