کد خبر: 287810
|
۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۷:۰۰
| |

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

کالاهای اساسی با ارز نیمایی وارد می‌شود

معصومه آقاپور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تا یک ماه آینده ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی از سامانه نیما تامین خواهد شد، اظهار داشت: این امر موجب می شود از قاچاق این کالاها به خارج کشور جلوگیری شود.

کالاهای اساسی با ارز نیمایی وارد می‌شود
کد خبر: 287810
|
۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۷:۰۰

اعتمادآنلاین| معصومه آقاپور روز چهارشنبه در ششمین دوره معرفی برترین شرکت های منطقه غرب و شمالغرب کشور در تبریز با اشاره به اینکه در بودجه 98 حدود 14 میلیارد دلار برای تامین ارزاق عمومی در نظر گرفته شده است، گفت: ساز و کاری برای دولت طرح شده تا یارانه های نقدی و غیرنقدی خانوار افزایش یابد و این کار با ارایه سبدهای غذایی شروع شد.


نماینده مردم شبستر در خانه ملت با اشاره به اینکه ماهانه 35 هزار میلیارد ریال در قالب یارانه نقدی در کشور پول پاشی می شود، گفت: مجلس شورای اسلامی به دولت 3 ماه برای هماهنگی حذف یارانه های نقدی برای دسته بندی خانوار فرصت داده است.


آقاپور با تاکید بر هدفمندی توزیع یارانه ها، ادامه داد: پرداخت ماهانه این مبلغ به معنای این است که زخمی که باز شده ترمیم می شود و سر ماه روی آن فلفل و نمک می پاشیم.


وی اظهار داشت: ما از طریق سیستم بانکی به صورت خوشبینانه و با اعمال سیاست های تشویقی در نهایت می توانیم 11 هزار میلیارد ریال حجم نقدینگی را کم کنیم ولی آخر ماه دوباره 35 هزار میلیارد ریال به جامعه تزریق می شود که این امر تاثیر سیاست های تشویقی در کاهش حجم نقدینگی را از بین می برد.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دشمن جنگ را سر سفره و معیشت خانوار ایرانی و خاکریزهای مبارزه را داخل واحدهای تولیدی آورده است، افزود: با سیاست های شتاب زده در کشور، خاکریزها را دو دستی تقدیم دشمن می کنیم.


وی یادآوری کرد: دشمن با اعمال اهداف سیاسی علیه جمهوری اسلامی خواه ناخواه هیزمی به آتش بحران اقتصادی کشور ما می ریزد و آن را شعله ورتر می کند.


نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دشمن در این زمینه کار خود را به خوبی انجام می دهد و از راه های مختلف مانند جنگ رسانه ای، تبلیغاتی و اقتصادی استفاده می کند.


آقاپور با اشاره به اینکه آفت های اقتصادی کشور یا منشاء سیاسی، پست های مدیریتی یا عدم ثبات دارد، ادامه داد: این دوران کوتاه مدت بوده و اگر این فشارها برداشته شود، اقتصاد ایران مثل فواره رشد خواهد کرد.


وی گفت: در پازل اقتصادی خاورمیانه کشورها به نوبت رشد اقتصادی خواهند داشت و این پازل باید یک سطح بالا بیاید ولی نوبت ها متفاوت است.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرصت ایران در این پازل کوتاه خواهد بود، اظهار داشت: ایران منابع، نیروی جوان، زمینه و زیرساخت تولید تکنولوژی را دارد و بجای 10 سال در مدت 3 سال می تواند رشد اقتصادی 7 درصد را تجربه کند.


آقاپور افزود: این فشار علیه جمهوری اسلامی ایران برای گرفتن فرصت ها و دادن آن به سایر کشورهای همسایه است.


وی با بیان اینکه ما در 50 سال گذشته اقتصاد سیاسی داشتیم، یادآوری کرد: در سال 98 این تحریم ها و بحران ها موجب می شود تا ما به سمت سیاست اقتصادی سوق یابیم و این سیاست سرلوحه پیشرفت توسعه اقتصادی است.


نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی گفت: در این راستا در سال 98 مجلس شورای اسلامی اقدام به نیمایی کردن قیمت حامل های انرژی شرکت های پتروشیمی کرد تا 500 هزار میلیارد ریال یارانه آن ها حداقل به نصف کاهش یابد.


آقاپور با اشاره به اینکه 500 شرکت در کشور برای اداره اقتصاد خود دارای اتاق تاریک هستند، افزود: در این اتاق ها هیچ قانونی رعایت نمی شود و باید آن ها را با بازار ایران آشتی داد.


وی با تاکید بر اینکه باید مواظب ورشکستگی های لحظه ای بوده و تعهدات بلند مدت نداشته باشیم، گفت: در سال 96 و 97 با همین شرایط اقتصادی 50 درصد بنگاه های بدون بهره وری از بازار خارج شدند.


آقاپور از شرکت کنندگان در این همایش و مدیران واحدها و شرکت های تولیدی خواست از انجام کارهای پوپولیستی اقتصادی دوری کرده و از مشاوران قوی برای بازارسنجی و نیازسنجی کشورهای همسایه استفاده کنند.


معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این همایش با اشاره به شعار « رونق تولید» برای امسال، گفت: تولید همیشه مهم بوده ولی کارآفرینان و تولید کنندگان مهم تر از تولید هستند زیراکه سرمایه خود را برای کار تولیدی هزینه می کنند.


علی جهانگیری، افزود: در استان آذربایجان شرقی بیش از آن که به دنبال سرمایه گذاری و کارآفرینی جدید باشیم به دنبال حفظ کارآفرینان و اشتغال موجود هستیم و اولویت ما حمایت و توسعه کار آنان است.


وی با تاکید بر دانش بنیان کردن شرکت ها برای حضور در بازارهای جهانی، اظهار داشت: برای حضور پر قدرت در بازار صادرات باید علاوه بر کیفیت محصول، مقیاس و تناژ آن افزایش یابد و در این راستا شرکت ها باید بزرگ تر و برندها برندتر شود.


جهانگیری با اشاره به فضای کسب و کار در استان، ادامه داد: آذربایجان شرقی در سال 97 بین 30 استان کشور فضای کسب و کار بهتری داشت و رتبه آن از یک تا 14 در نوسان بود.


رئیس هیات مدیره سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی نیز در این همایش گفت: تولید، کلید حل همه مشکلات کشور از جمله بیکاری و تورم است و باید قدر تولید کنندگان را در زمان حیاتشان بدانیم.


محمدحسن خیرآور، افزود: شرکت های فعال ایران تک 400 هزار میلیارد تومان فروش داشته و 127 هزار نفر شاغل لیست بیمه ای دارند.

وی اظهار داشت: حجم اقتصادی و میزان اشتغال این شرکت ها توجه جدی به آن ها را بیشتر می طلبد و باید برای رفع موانع و بهبود فضای کسب و کار استان گام های اساسی برداشته شود.


در این مراسم از 25 شرکت برتر ششمین دوره ایران تک با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها