کد خبر: 289611
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۱۱:۵۸:۰۰
| |

معاون ایمیدرو:

ارتقای بخش معدن نیازمند برنامه‌های همسو با سیاست‌های جهانی است

اردشیر سعد محمدی، معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو عنوان کرد: برای حرکت در بخش معدن و صنایع معدنی، نیازمند برنامه‌های هدفمند اقتصادی و همسو با سیاست‌های جهانی هستیم تا ضمن افزایش تولید ناخالص ملی، رتبه جهانی کشور در این بخش ارتقا یابد.

ارتقای بخش معدن نیازمند برنامه‌های همسو با سیاست‌های جهانی است
کد خبر: 289611
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۱۱:۵۸:۰۰

اعتمادآنلاین| اردشیر سعد محمدی ، معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو امروز سه شنبه در پنجمین همایش بین المللی استیل پرایس در محل هتل پارسیان استقلال تهران افزود: تدوین برنامه فنی- اقتصادی برای جایگزینی معدن به جای نفت ضروری است.


این مقام مسئول، میزان ارزش ذخایر منابع طبیعی در جهان را 310 تریلیون دلار اعلام کرد که سالیانه نزدیک به هشت تریلیون دلار از این ذخایر برداشت می شود.


وی با بیان اینکه بیشترین ارزش ذخایر منابع طبیعی مربوط به روسیه است، اظهار داشت: در بخش سنگ آهن چهار کشور استرالیا، چین، برزیل و روسیه بیش از 80 درصد تولید سنگ آهن جهان را به خود اختصاص داده اند.


سعد محمدی ادامه داد: لیتیوم جزو 20 عنصری است که اروپا برای پنج سال آینده به عنوان عنصر استراتژیک معرفی کرده است و بر این اساس نیازمند تدوین برنامه جدی برای رشد بخش معدن در کشور هستیم.


معاون ایمیدرو یادآور شد: حمل دریایی سنگ‌آهن در سال گذشته میلادی حدود یک میلیارد و 500 میلیون تن برآورد شده که 33 درصد از تجارت دریایی جهان را به خود اختصاص داده و نقش اساسی در تعیین قیمت حمل و نقل دارد.


وی اظهار داشت: تولید جهانی فولاد در سال 2018 بیش از یک میلیارد و 289 میلیون تن بود که 72 درصد آن به شیوه کوره بلند، 27 درصد آن به شیوه قوس الکتریکی و یک درصد آن سایر روش ها بوده است.


سعد محمدی گفت: باید توجه داشت که استفاده از روش قوس الکتریکی در جهان رو به افزایش بوده و استفاده از سایر روش ها کاهش یافته است که به این نکته باید در برنامه ریزی های خود توجه داشته باشیم.


وی تاکید کرد: برای افق 1404 و دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تنی فولاد نیازمند 162 میلیون تن ظرفیت برای تولید سنگ آهن هستیم، اما در این زمینه کاستی‌هایی داریم.


سعد محمدی با اشاره به آمار گمرک بیان کرد: میزان کل صادرات سنگ آهن دانه بندی، کنسانتره و گندله در سال 97، حدود 17 میلیون تن بوده است و ایران با برآورد تولید حدود 85 میلیون تن در معادن سنگ آهن، رتبه ششم را داراست.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها