کد خبر: 321627
|
۱۳۹۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۵۰:۰۶
| |

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن:

مسکن اقساطی کارمندان به سازمان برنامه ارجاع شد

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن با بیان این‌که طرح مسکن اقساطی کارکنان دولت به رؤیت رئیس‌جمهور رسیده و برای بررسی کارشناسی به سازمان برنامه ارجاع شده است گفت: طبق پیشنهاد اولیه 20 تا 40 درصد حقوق پرسنل به خرید مسکن اختصاص می‌یابد.

مسکن اقساطی کارمندان به سازمان برنامه ارجاع شد
کد خبر: 321627
|
۱۳۹۸/۰۴/۲۵ ۱۰:۵۰:۰۶

اعتمادآنلاین| عباس فرهادیه مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن گفت: وزارت راه و شهرسازی، پیرو دستور رئیس‌جمهور طرح مسکن اقساطی کارکنان دولت را تهیه کرد که به رؤیت دکتر روحانی رسید. ایشان هم طرح را برای بررسی کارشناسی به سازمان برنامه و بودجه ارجاع داده است.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد اولیه، کارکنان به مدت پنج سال، بخشی از حقوق خود را پرداخت می‌کنند. سپس دو سال صبر می‌کنند تا خانه‌ای که توافق شده ساخته شود. مابقی مبلغ خانه در اقساط 17 ساله پرداخت می‌شود که بنا به نوع انتخاب مسکن، مبلغ اقساط بین 20 تا 40 درصد حقوق کارکنان خواهد بود.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن درباره مشوق‌های مالیاتی برای موجرانی که قراردادهای دو ساله می‌بندند گفت: سازمان امور مالیاتی در این زمینه پیشنهادات جدیدی ارائه کرده که در حال بررسی آن هستیم و موضوع را پی‌گیری می‌کنیم.

هیچ اطلاعی از وجود سلطان‌های مسکن نداریم

فرهادیه در پاسخ به مباحثی مبنی بر وجود سلطان‌های مسکن با 2500 واحد و 700 واحد اظهار کرد: همان‌طور که وزیر راه و شهرسازی گفتند کسانی که ادعای وجود سلطان مسکن دارند اطلاعات متقن خود را به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند. ما این موضوع را نه تأیید و نه تکذیب می‌کنیم؛ زیرا در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم.

وی ادامه داد: خانم سعیدی این موضوع را اظهار کردند، لذا اگر سندی دارند حتماً باید به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند. طبق ماده 54 قانون مالیات‌های مستقیم کسی که بیش از 150 متر خانه دارد باید مالیات بر اجاره بدهد.

راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان تا پایان سال

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن هم‌چنین درباره طرح مالیات بر خانه‌های خالی گفت: انشاالله در این زمینه سامانه ملی املاک و اسکان را تا پایان سال با کمک دستگاه‌های اصلی راه‌اندازی می‌کنیم. مکانیزم این سامانه بر دو مبنا است؛ یک پایه اطلاعات اصلی که توسط ثبت احوال و اپراتورهای مخابرات ارائه می‌شود. مبنای دوم بر پایه خود اظهاری مردم است. البته سامانه هوشمند را طوری طراحی کرده‌ایم که اشخاص نمی‌توانند از خود اظهاری امتناع کنند. با ارسال پیام به افراد و ارائه مشخصات املاک آنها درخواست می‌کنیم به سامانه مراجعه کنند. طبیعتاً با توجه به این‌که اطلاعات دقیق املاک مربوط به آنها را ارائه می‌کنیم، نمی‌توانند خود اظهاری نداشته باشند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها