عباسی، رئیس مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی:
تحریم نتوانست روابط بینالملل فنی و تخصصی کشاورزی را مختل کند
کامبیز عباسی، رئیس مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی، گفت: علیرغم تصورات غلط که تحریم تأثیری بر صنعت کشاورزی نداشته باید اذعان داشت ما برای تهیه کوچکترین قطعات با مشکل روبرو بودیم ولی تحریم نتوانست روابط بینالملل فنی و تخصصی کشاورزی را مختل کند.
اعتمادآنلاین| کامبیز عباسی، رئیس مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی، در مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه بینالمللی باغبانی، گلخانه و نهاده گفت: تحریمهای اقتصادی نتوانست روابط فنی و تخصصی کشاورزی را مختل کند.
وی با بیان اینکه مؤلفه صنعت کشاورزی در طرح و برنامهریزی دولت بسیار موردتوجه است، گفت: در حوزه مکانیزاسیون کشور طی 6 سال بیش از 8 هزار و 200میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفت که از این رقم 95 درصد آن در حوزه صنعت ماشینسازی داخلی کشور تخصیص دادهشده است.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه رشد بخش کشاورزی بسته به حضور تولید ماشینآلات است، افزود: با اینکه نیاز به پیشرفت بیشتری داریم اما کماکان در بسیاری از محصولات کشاورزی به خوداتکایی رسیدهایم.
عباسی ضمن اشاره به اینکه مکانیزاسیون کشور ما با تکیهبر صنعت داخلی پیشرفت داشته است، تأکید کرد: در طی شش سال گذشته مجموعاً بیش از 120 هزار دستگاه تراکتور و 260 هزار دستگاه ادوات وارد این صنعت شده است. 35 درصد افزایش تولید از محصولات کشاورزی ناشی از حضور ماشینآلات در حوزه تولید است.
وی با بیان اینکه دولت اعتقاد قلبی به صنعت کشاورزی دارد و به دنبال ارتقا سرمایهگذاری در این بخش است، عنوان کرد: علیرغم تمام تحریمها ایران روابط خارجی خود را حفظ کرده و عملاً تحریم نتوانست روابط فنی و تخصصی کشاورزی را مختل کند. شاید دنیا بر این باور باشد که تحریم ربطی به حوزه کشاورزی ندارد ولی ما برای تهیه کوچکترین قطعات خود در موردهایی که نیازی احساس میشد با مشکل برمیخوردیم.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: از ابتدای سال 98 تاکنون ششصد و 50 میلیارد تومان سرمایهگذاری داشتیم که حدود 500 میلیارد تومان آن تسهیلات کشاورزی بوده، بنابراین به روند سرمایهگذاری ما هیچ خدشهای وارد نشده است.
عباسی ادامه داد: پس از سالها انتظار صدور کارت سوخت ماشینهای کشاورزی تسهیل یافت. از 3 الی 4 ماه گذشته عملیاتی در 6 استان آغاز کردیم. پلاک گذاری در سال 25 تا 40 هزار دستگاه تراکتور دارای پلاک ملی خودرو میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با تکنولوژی گذشته در شرایط فعلی نمیتوانیم تولید پایدار داشته باشیم لذا به دنبال توسعه روشهای نوین در کشور هستیم از جمله این نمایشگاه عمده فعالیتهای ما به سمت بهرهوری درست در راستای پیشرفت است.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید