کد خبر: 354217
|
۱۳۹۸/۰۸/۰۱ ۱۰:۴۹:۰۰
| |

سیدحجت شفایی، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا:

سند راهبردی فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی تدوین می‌شود

سیدحجت شفایی، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران از تدوین سند راهبردی فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی با همکاری بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و وزارت صمت خبر داد.

سند راهبردی فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی تدوین می‌شود
کد خبر: 354217
|
۱۳۹۸/۰۸/۰۱ ۱۰:۴۹:۰۰

اعتمادآنلاین| سیدحجت شفایی، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران با اعلام این خبر افزود: با حمایت علی آقامحمدی مشاور اقتصادی و نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب و حضور وی در وزارت صمت، با برنامه‌ریزهای به عمل آمده جهت تدوین این سند بعد از کار کارشناسی بخش خصوصی و با همکاری دانشگاه‌هایی که در زمینه تدوین اسناد راهبردی تخصص دارند، این مهم انجام خواهد پذیرفت.

وی افزود: تاکنون چند جلسه در وزارت صمت در این زمینه برگزار شده و تا یک ماه آینده نیز قرار است پیش نویس این سند را ارائه کنیم تا به تصویب برسد. رییس اتحادیه تولیدکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران ابراز امیدواری کرد تا با تدوین این سند راهبردی، موانع و مشکلات موجود چه در زمینه تولید و چه در زمینه صادرات فلزات گران‌بها، طلا و جواهر برداشته شود و بتوانیم چشم‌انداز روشنی از آینده این صنعت داشته باشیم.

شفایی ایران را از جمله هفت کشور اول دنیا در زمینه تولید طلا و جواهر نامید و گفت: ما همچنین یکی از مهم‌ترین مصرف‌کنندگان مصنوعات طلا در دنیا هستیم. امیدوار هستیم تدوین این سند راهبردی که با حمایت نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب، رضا رحمانی وزیر صمت، مهدی صادقی نیارکی معاون صنایع و عباس هاشمی مدیرکل فلزات وزارت صمت در حال تدوین است، بتواند ایران را به جایگاه واقعی خود در صنعت طلا و جواهر و سنگ‌های قیمتی برساند.

وی با بیان اینکه اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان به نمایندگی مستقیم از رییس اتاق بازرگانی ایران مهندس شافعی در نشست‌های تدوین این سند با همراهی اعضای هیات مدیره حضور دارد، گفت: پنج اتحادیه شهرستانی طلای اصفهان، تهران، تبریز، یزد و مشهد و همچنین نماینده اتاق اصناف و تعاون نیز در این زمینه همکاری دارند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان وصادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران ابراز امیدواری کرد که با تدوین این سند، جایگاه واقعی صنعت طلا دراشتغال، تولید، صادرات و ارزآوری مشخص شود.

نشست‌های تخصصی‌تر در وزارت صمت با حضور مدیرکل فلزات وزارت صمت و مسئولین مرتبط بانک مرکزی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گمرک جمهوری اسلامی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و تعاون و همچنین پنج اتحادیه استانی واتحادیه تولیدکنندگان وصادر کنندگان ایران در آبان ماه برگزار خواهد شد.

منبع: ایبِنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها