کارشناس حوزه فناوری:
ایجاد شبکه ملی اطلاعات پیش شرط توسعه استارت آپها
علی اکبری، کارشناس حوزه فناوری کارشناس حوزه فناوری گفت: لازمه توسعه استارت آپها ایجاد شبکه ملی اطلاعات است که فضای مجازی را در مقابل تهدیدهای خارجی ایمن کند.
اعتمادآنلاین| میزان، فعالیت استارت آپها در کشور قدمت چندانی ندارد و همزمان با توسعه شبکههای ارتباطی شاهد بنگاههای تجاری برای توسعه فعالیت اقتصادی وارد این بخش شدند.
عمده فعالیت استارت آپها محدود به فعالیتهای افتصادی در کشور بوده و اساس کار بر توسعه بازار برای فروش محصولات شکل گرفته است.
تعریف صحیحی از استارت آپ ارائه نشده است
علی اکبری، کارشناس حوزه فناوری با اشاره به عملکرد استارت اپها در کشور اظهار کرد: تعریف صحیحی از استارت اپ در کشور ارائه نشده است و موفقیت در حوزه به توسعه فعالیت اقتصادی گره زده شده است.
این کارشناس حوزه فناوری تصریح کرد: اجرای یک ایده خام از صفر تا عملیاتی کردن آن، توسط یک تیم در بستر فناوری را استارت آپ مینامند، این میتواند تعریف نسبتا کاملی از فعالیتهای استارت آپی در کشور باشد.
وی عنوان کرد: لازمه توسعه استارت آپ ایجاد شبکه ملی اطلاعات است که فضای مجازی را در مقابل تهدیدهای خارجی ایمن کند.
اکبری بیان کرد: بسیاری از نرم افزارهای تولید داخل در بستر دو سیستم عامل «اندروید»، «آی او اس» بارگزاری شده است که این میتواند محدودیتهای ویژهای را برای توسعه نرم افزاری در کشور ایجاد کند.
این کارشناس حوزه فناوری ادامه داد:شرکتهای دانش بنیان فعال در استارت آپها باید از بازار محوری به افزایش سطح تکنولوژی برسند و با ایجاد سیستم عامل بومی ضریب امنیت شبکه را ملی را افزایش دهند.
به گفته وی، با توسعه فناوری در کشور، انحصار طلبی شرکتهای بزرگ فعال در این حوزه روز به روز کمرنگتر شده است.
اکبری گفت: قوانین وضع شده در حوزه تجارت الکترونیک و استارت آپها نیازمند بازنگری جدی است تا شرایط برای تسریع فعالیت این شرکتها ایجاد شود.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: بسیاری از موضوعات و مسائل استارت آپها در قوانین موجود پیش بینی نشده است که وضعیت مبهمی را برای ادامه فعالیت در این بخش ایجاد کرده است.
اقتصاد سنتی کشور و قوانین مربوط آن نیازمند بازنگری جدی است و به نظر میرسد بسیاری از قوانین در این حوزه از روند توسعه تکنولوژی جا مانده است.
منبع: میزان
دیدگاه تان را بنویسید