جزئیات آخرین آمار بنگاههای مشکلدار/ جدول مقایسهای 31 استان
بر اساس گزارش به روز شده بنگاههای مشکل دار، 1281 بنگاه با 146هزار نیروی کار در کشور شناسایی شده که تعداد این بنگاهها در پنج استان افزایش و در 11 استان کاهش یافته است.
اعتمادآنلاین| هفته گذشته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نامهای به وزیر صنعت، فهرست بنگاههای مشکل دار را اعلام کرد. تعداد بنگاههای مشکل دار در کشور بیش از آمارهای رسمی است اما جدیدترین آمار مربوط به بنگاههای «شناسایی شده» در کشور که مربوط به پایان شهریورماه است نشان میدهد، نسبت به خردادماه با افزایش مواجه بوده است به طوری که آمار این بنگاهها از 1262 واحد اقتصادی به 1281 بنگاه افزایش یافت.
در بنگاههای اقتصادی مشکل دار که عمدتا در سه فعالیت اقتصادی صنعتی، کشاورزی و خدماتی فعالیت میکنند، 146 هزار نیروی کار مشغول به کار هستند در حالی که این تعداد در بنگاههای مشکل دار تا پایان خرداد ماه 141 هزار و 74 نفر بود.
آمار این بنگاهها «از نظر تعداد» به تفکیک 31 استان کشور حاکی از آن است که استان هرمزگان با 98 بنگاه مشکلدار در صدر بیشترین بنگاههای دارای مشکل قرار دارد. پس از هرمزگان، استان مرکزی با 82 بنگاه، استانهای فارس و اصفهان هر کدام با 81 بنگاه، استان زنجان با 80 بنگاه و استان سیستان و بلوچستان با 77 بنگاه دارای بیشترین بنگاههای مشکلدار در سطح کشور هستند.
در استانهای خراسان رضوی 71 بنگاه، مازندران 70 بنگاه، کردستان 59 بنگاه، قزوین 56 بنگاه، البرز 53 بنگاه، خوزستان 52 بنگاه، استانهای آذربایجان غربی و کرمانشاه 50 بنگاه و تهران 40 بنگاه مشکل دار وجود دارد.
همچنین در استان لرستان 38 بنگاه، استان سمنان 31 واحد، در استان آذربایجان شرقی 31 واحد، در استان کرمان 21 بنگاه، در استان خراسان جنوبی 20 بنگاه، در استان قم 19 بنگاه، در استان همدان 19 واحد، در استان گلستان 18 واحد، در استان یزد 16 بنگاه، در استان چهارمحال و بختیاری 14 بنگاه و در استان بوشهر نیز 14 بنگاه اقتصادی مشکل دار شناسایی شده است.
علاوه بر این، در استان های خراسان شمالی 8 بنگاه مشکل دار، گیلان 8 بنگاه مشکل دار، اردبیل 7 بنگاه مشکل دار و استان کهگیلویه و بویراحمد 2 بنگاه اقتصادی مشکل دار وجود دارد.
مقایسه آخرین گزارش از وضعیت بنگاه های مشکل دار در 31 استان کشور که برای سه ماهه منتهی به شهریورماه به روز رسانی شده است، نشان می دهد، تعداد این بنگاهها در 5 استان افزایش و در 11 استان کاهش یافته است. همچنین در 15 استان تعداد بنگاههای مشکل دار ثابت بوده است.
آمار مقایسه ای بنگاههای مشکل دار در جدول زیر بررسی شده است:
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید