کد خبر: 376420
|
۱۳۹۸/۱۰/۱۹ ۱۸:۱۶:۵۴
| |

پیشنهاد وام 5 میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودروها

حسن قلیپور، سرپرست مدیریت سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در صورت به نتیجه رسیدن این مذاکرات و اجرایی شدن آن، این تسهیلات بلاعوض نخواهد بود اما بخش زیادی از هزینه‌های دوگانه‌سوز کردن خودرو را پوشش می‌دهد.

پیشنهاد وام 5 میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودروها
کد خبر: 376420
|
۱۳۹۸/۱۰/۱۹ ۱۸:۱۶:۵۴

اعتمادآنلاین| ‌ سرپرست مدیریت سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مذاکراتی برای اعطای وام 5 میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودروهای شخصی با یکی از بانک‌های خصوصی کشور انجام شده است.

«حسن قلیپور» اظهار داشت: در صورت به نتیجه رسیدن این مذاکرات و اجرایی شدن آن، این تسهیلات بلاعوض نخواهد بود اما بخش زیادی از هزینه‌های دوگانه‌سوز کردن خودرو را پوشش می‌دهد.

وی همچنین به مصوبه تبدیل یک میلیون و 460 هزار خودروی عمومی با وام بلاعوض اشاره کرد و افزود: بعد از امضای تفاهم‌نامه با بانک ملت برای تامین اعتبار، روند کار به خوبی پیش می‌رود.

سرپرست طرح سی ان جی ادامه داد:‌ بازپرداخت اصل و سود این وام از محل صرفه‌جویی بنزین خودروهای عمومی دوگانه‌سوز شده شامل وانت بارها،‌ تاکسی‌ها و مسافربرهای شخصی انجام خواهد شد.

قلی‌پور همچنین با اشاره به پروژه هوشمندسازی جایگاه‌های سی.ان.جی، ‌ادامه داد: مصوبه این پروژه اواخر سال گذشته صادر شد اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشت هنوز کار به طور کامل انجام نشده است.

وی افزود:‌همچنین 920 هزار خودرو که توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دوگانه‌سوز شده بود نیز مشکل تبدیل کارت سوخت داشتند زیرا اسناد خودروها تغییر نکرده بود، موضوعی که در مصوبه سال گذشته دیده شد.

قلی پور تاکید کرد:‌ بر این اساس مقرر شد تا وزارت صنعت این خودروها و سایر خودروهایی که در مراکزی به جز خودروسازی‌ها دوگانه‌سوز شده‌اند را معاینه فنی کرده و برای آنها کارت سلامت صادر کنند تا اسناد خودرو نیز دوگانه‌سوز شود.

به گفته قلی پور، در بحث جایگاه‌ها نیز امکاناتی نصب شده تا ایمنی جایگاه افزایش پیدا کند و تمامی خودروهای دوگانه‌سوز سوخت‌گیری ایمنی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون اتفاقاتی که برای مخازن سی.ان.جی رخ داده مربوط به دستکاری روی مخازن بوده است،‌ گفت:‌ البته مواردی نیز مربوط به وانت‌های نیسان بود که در یکی از خودروسازی‌ها با مشکل دوگانه‌سوز شده بود.

سرپرست طرح سی.ان.جی ادامه داد: اکنون اسناد مناقصه آماده شده است و امیدواریم تا یکسال آینده پروژه هوشمندسازی به نتیجه برسد.

وی با تاکید بر اینکه در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشکلاتی در پراکندگی جایگاه‌ها وجود دارد، افزود:‌ در ساخت جایگاه سی.ان.جی، تامین زمین مهمترین رکن است زیرا در صورت تامین زمین بخش خصوصی آماده تاسیس جایگاه‌ها است.

به گفته قلی پور، وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی، 300 نقطه در شهر تهران را شناسایی کرده‌اند تا مشکل کمبود جایگاه در تهران را حل کنیم. این نقاط بیشتر در شهرداری‌ها، پایانه‌ها و میادین میوه تره بار خواهد بود و بخش خصوصی نیز حاضر به سرمایه‌گذاری در این زمینه است.

قلی پور ظرفیت روزانه جایگاه‌های سی.ان.جی را 40 میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: در سال‌های گذشته، 2 هزار و 500 تجهیز هزینه و واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه اغلب کارخانه‌های تامین تجهیزات دوگانه‌سوز کردن خودروها در سال‌های قبل تعطیل بودند، ‌گفت: ‌با توجه به امکانات ساخت مخزن و کیت، سهمیه‌ها مشخص شده و بانک هم اعلام آمادگی کرده‌اند.

قلی پور با اعلام اینکه امیدواریم دوگانه سوزکردن خودروهای عمومی تا پایان سال آغاز شود، تاکید کرد: مواد اولیه ساخت مخازن بیشتر وارداتی است، البته بخشی از نیاز نیز در داخل کشور تامین می‌شود.

قلی پور به سی ان جی سوز کردن موتورسیکلت‌ها نیز اشاره کرد و افزود:‌ در حال حاضر 4 میلیون موتور سیکلت در تهران تردد می‌کند و اگر تنها یک میلیون موتورسیکلت دوگانه سوز شود، ‌تاثیر قابل توجهی در مصرف بنزین و کیفیت هوا خواهد داشت.

وی ادامه داد:‌ البته این طرح در شرایط فعلی در مرحله آزمایشی قرار دارند و در صورت موفقیت،‌ اجرایی خواهد شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها