کد خبر: 446220
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ۱۴:۳۵:۱۹
| |

در هم‌سنجی با ۷ ماهه ۹۸:

صادرات محصولات شیرینی و شکلات 5 درصد رشد کرد

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت گفت: صادرات محصولات عمده شیرینی، شکلات و فرآورده‌های غلات در هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزشی پنج درصد و به لحاظ وزنی 13 درصد افزایش داشته است.

صادرات محصولات شیرینی و شکلات 5 درصد رشد کرد
کد خبر: 446220
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ۱۴:۳۵:۱۹

اعتمادآنلاین| «محمود بازاری» افزود: با توجه به اهمیت محصولات این صنعت در سبد صادرات غیرنفتی کشور، می‌توان با اتخاذ سیاست‌های هماهنگ در حوزه مدیریت صادرات غیرنفتی و رفع موانع بر سر راه بنگاه‌های صادراتی از جمله ورود موقت مواد اولیه، تامین مواد اولیه، نقدینگی و سرمایه در گردش، به عملکردهای بالاتری در صادرات این محصولات دست یافت.

وی خاطرنشان‌کرد: به دلیل وجود ظرفیت‌های خالی در بخش تولید، ارزش صادرات این محصولات در سال‌های اخیر تا 600 میلیون دلار بوده است.


به گفته بازاری، با برنامه‌ریزی برای تکمیل این ظرفیت‌ها، تسهیل ورود موقت مواد اولیه و همچنین انعقاد توافق‌نامه‌های تجارت ترجیحی با بازارهای هدف، می‌توان به هدف یک میلیارد دلار صادرات سالیانه رسید.


به گزارش ایرنا، پیش از این گمرک اعلام کرده بود که در چهار ماه نخست امسال بیش از 39 هزار و 588 تن انواع شیرینی و شکلات ایرانی به ارزش 58 میلیون و 9 هزار دلار به بیش از 38 کشور صادر شده است.


همچنین در این بازه زمانی 106 هزار و 336 تن انواع نان خشک و تازه و خمیر خشک، بیسکوییت، ویفر و سایر فرآورده های غلات به ارزش افزون بر 94 میلیون و 883 هزار دلار به بیش از 53 کشور جهان صادر شده است.


برخی کشورهای مقصد صادرات نان، شیرینی و شکلات ایرانی، نروژ، هلند، استرالیا، آلمان، اتریش، کانادا، مالزی، ژاپن، لهستان، جیبوتی، ارمنستان، روسیه، پاکستان، کویت، ساحل عاج، قطر، قرقیزستان، سوئیس، چین، بحرین ، عراق، تاجیکستان، سومالی، یمن، امارات، افغانستان، بلاروس، نیجر، عمان بودند که اصلی‌ترین مقاصد شیرینی و شکلات ایرانی، عراق با بیش از 24 میلیون و 728 هزار دلار، افغانستان با افزون بر 22 میلیون و 174 هزار دلار و پاکستان با هفت میلیون و 499 هزاردلار است .


اصلی ترین مقاصد صادراتی نان و فرآورده های غلات و بیسکوییت از کشور عراق، با بیش از 50 میلیون و 383 هزار دلار، افغانستان با 29 میلیون و 963 هزار دلار و پاکستان با 6 میلیون و 304 هزار دلار هستند.


واردات رسمی شکلات به ایران نسبت به تولید داخلی بسیار اندک است، زیرا کیفیت بالای تولیدات ایرانی، قیمت مناسب شکلات تولید داخل و وضع تعرفه 40 تا 70 درصدی برای انواع شکلات خارجی باعث شده تا واردات بسیار اندکی انجام شود.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها