معاون وزیر صنعت:
1557 واحد راکد شهرکهای صنعتی در سال 99 احیاء شد
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، از احیاء یکهزار و 557 واحد راکد حاضر در شهرکهای صنعتی سراسر کشور در طول سال 99 خبر داد که حدود چهار درصد بیش از برنامه تعیینشده در این زمینه بود.
اعتمادآنلاین| علی رسولیان با اشاره به آمار حدود 18 درصدی واحدهای غیرفعال حاضر در شهرکهای صنعتی، افزود: پارسال احیا و فعالسازی یکهزار و 500 واحد راکد موجود در شهرکهای صنعتی سراسر کشور پیشبینی شده بود، اما در نهایت یکهزار و 557 واحد احیا شدند.
به گزارش ایرنا، وی بیانداشت: حاصل این اتفاق انجام چهار هزار و 611 میلیارد تومان سرمایهگذاری جدید در این واحدها و ایجاد 25 هزار و 988 شغل جدید در آنها بود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خاطرنشانکرد: برای سال 1400 نیز احیای یکهزار و 600 واحد در مجموعه شهرکهای صنعتی و همچنین 800 دیگر در خارج از این مجموعه را در دستور کار داریم که دومی، امسال از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به این سازمان محول شده است.
به گفته این مقام مسوول، آمارها حاکیست مشکل 56 درصد واحدهای یادشده کمبود نقدینگی و تامین مالی است و علاوه بر آن نبود بازار، اختلاف شرکا، تامین مواد اولیه، مشکلات قضایی و زیرساختی، مالیات و تامین اجتماعی، سایر مشکلات عمده را تشکیل میدهد.
وی گفت: مشاوران این سازمان در قالب کلینیکهای کسبوکار در شهرکهای صنعتی سراسر کشور مستقر هستند و مشکلات واحدهای یاد شده را در ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید استانها مطرح میکنند.
رسولیان ادامهداد: بدیهی است که واحدهایی که مشکل تامین نقدینگی دارند در ادامه به بانکها معرفی میشوند، همچنین این سازمان به ارائه ضمانتنامه به واحدهایی که نیازمند ضمانتنامه بانکی باشند اقدام میکند.
وی اضافهکرد: برای سایر واحدهایی که با مشکلات قضایی، مالیاتی، تامین اجتماعی و غیره مواجهاند نیز در ستادهای تسهیل استانی تصمیمگیری شده و راهکار مقتضی ارائه میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشانکرد: در زمینه تامین مالی مورد نیاز واحدها، امسال پنج هزار میلیارد تومان نیز در اختیار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران قرار داده شده تا به واحدهای نیازمند کمک کند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با داشتن 823 شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، 78 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 6 شهرک فناوری، 38 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، 90 هزار و 74 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از 46 هزار و 822 واحد صنعتی و سه هزار و 78 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 941 هزار و 558 نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید