155 میلیون نفر در سراسر جهان با بحران غذایی روبرو هستند
طبق گزارش شبکه جهانی مبارزه علیه بحرانهای غذایی، حدود 20 میلیون نفر در سال گذشته میلادی به جمع افرادی که در بحران غذایی به سر میبرند اضافه شده و تعداد کل این افراد به 155 میلیون نفر در سراسر جهان رسیده است.
اعتمادآنلاین| طبق گزارش شبکه جهانی مبارزه علیه بحرانهای غذایی (GNAFC)، تعداد افرادی که در جهان با ناامنی شدید غذایی روبرو هستند و نیاز به کمکهای فوری غذایی دارند، در 2020 به بالاترین رقم طی 5 سال گذشته رسیده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، این آژانس بشردوستانه که توسط اتحادیه اروپا و سازمان ملل تاسیس شده اعلام کرد شرایط از 2017 رو به وخامت بوده است. حدود 20 میلیون نفر در سال گذشته میلادی به جمع افرادی که در بحران غذایی به سر میبرند اضافه شده و تعداد کل این افراد به 155 میلیون نفر در 55 کشور و قلمروی دنیا رسیده است.
در گزارش این آژانس آمده است:«یک سال پس از اعلام همهگیری ویروس کرونا، دورنمای 2021 و سالهای پس از آن تیره و تار است. درگیریها، محدودیتهای مربوط به بحران کرونا و تاثیر آن بر اقتصاد کشورها و ادامه تهدید شرایط بد جوی همچنان بر بحرانهای غذایی میافزاید».
طبق تحقیقات این آژانس، حدود 133 هزار نفر در 2020 در سطح فاجعهبار ناامنی غذایی قرار داشتند. در بورکینافاسو، سودان جنوبی و یمن اقدامات فوری جهت جلوگیری از مرگ و میرهای گسترده و فروپاشی زندگی مردم نیاز است.
حداقل 28 میلیون نفر دیگر در 38 کشور جهان در 2020 با شرایط اضطراری ناامنی غذایی روبهرو بودند یعنی یک قدم تا قحطیزدگی.
39 کشور و قلمروی جهان طی 5 سالی که این آژانس گزارش سالانه از ناامنی غذایی منتشر میکند، با بحرانهای غذایی مواجه بودهاند. آسیا 63 درصد از کل افرادی را که در جهان در بحران غذایی به سر میبرند، در خود جای داده است. این رقم در 2019 برابر با 54 درصد بود.
حداقل 40 درصد از جمعیت افغانستان، هاییتی، سودان جنوبی، سوریه، یمن و زیمباوه در 2020 در بحران غذایی به سر میبردند.
دیدگاه تان را بنویسید