کد خبر: 497071
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ ۱۴:۴۴:۰۴
| |

رییس اتحادیه فخاران استان تهران:

قیمت گاز تولیدکنندگان آجر 2.5 برابر شد/ بازار در رکود است/ رسانه‌ها در مورد وضعیت کارگران آجرپزی سیاه‌نمایی می‌کنند

رییس اتحادیه فخاران استان تهران اظهار داشت:‌ در کل کشور برای آجر کاهش تقاضا دیده می‌شود که علت آن رکود ساختمان‌سازی است. اگر ساختمان‌سازی رونق بگیرد ما می‌توانیم فعالیت‌های خود را مستمر کنیم و حتی صادرات داشته باشیم.

قیمت گاز تولیدکنندگان آجر 2.5 برابر شد/ بازار در رکود است/ رسانه‌ها در مورد وضعیت کارگران آجرپزی سیاه‌نمایی می‌کنند
کد خبر: 497071
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۹ ۱۴:۴۴:۰۴

اعتمادآنلاین| مرتضی منبع‌چی در مورد وضعیت تولیدکنندگان آجر اظهار کرد: وضعیت تولید بد نیست و تا حدودی می‌توان گفت که در حال طی کردن مسیر خود است. اگر اجازه ندهند که تولید در مسیر واقعی خود قرار بگیرد و این وضعیت نابسامان تولید ادامه پیدا کند، تولید یا متوقف و یا از مسیر خود منحرف می‌شود. اگر بتوانیم آن را در ریل خود قرار دهیم به نتایج درست‌تری می‌رسیم.

به گزراش ایلنا، وی افزود: مشکل ما این است که نگاه به تولید در کشور ما مثبت نیست، در صورتی که در سال مانع‌زدایی از تولید هستیم و ستادی هم برای همین کار تشکیل شده، این ستاد هیچگونه گوش شنوایی برای بخش تولید ندارند. بخش تولید ارگان‌ها و اتاق‌ها نیستند، بلکه کسانی هستند که نقش اولیه را در تولید ایفا می‌کنند باید توجه شود که مصوباتی که در ستاد تسهیل تصویب می‌شود اجرا شود، اما متاسفانه این اتفاق رخ نمی‌دهد.

منبع‌چی اضافه کرد: برای مثال حاکمیت یک برنامه‌ریزی دقیق در مورد تولید انجام می‌دهد و حکم می‌کند اما رده‌های پایین‌تر آن را اجرا نمی‌کنند. فروردین ماه امسال قیمت گاز تولیدکنندگان آجر را 2.5 برابر کردند در صورتی که قبل از شروع سال آقایان می‌گفتند که بهای گاز هیچگونه افزایش قیمتی نخواهد داشت.

وی در پاسخ به سوالی در مورد میزان تقاضای آجر گفت: بازار آجر نیز الان در رکود است، چند سال است که دولت در بخش مسکن هیچ سرمایه‌گذاری نکرده است و متاسفانه کاهش مسکن‌سازی باعث رکود شده است. باید به بخش تولید کمک کرد، اشتغال دچار مشکل شده و کارخانه‌ها به تعطیلی کشانده می‌شوند.

وی افزود: در کل کشور برای آجر کاهش تقاضا دیده می‌شود که علت آن رکود ساختمان‌سازی است. اگر ساختمان‌سازی رونق بگیرد ما می‌توانیم فعالیت‌های خود را مستمر کنیم و حتی صادرات داشته باشیم.

رییس اتحادیه فخاران استان تهران در مورد وضعیت نامطلوب کارگران کوره‌های آجرپزی تصریح کرد:‌ متاسفانه این موضوع سیاه‌نمایی‌ رسانه‌ها است و کارگران کوره‌پزخانه هیچ مشکلی از نظر درآمدی ندارند و طبق مصوبات شورای عالی کار دستمزدهای خود را دریافت می‌کنند. اما از مسئولین بپرسید که چرا فضای کوره‌پزخانه‌ها به این شکل است.

منبع‌چی خاطرنشان کرد: 20 سال است که از مسئولین می‌خواهیم در محیط کار کارگران تغییر شکل انجام دهیم اما هیچ اجازه‌ای نمی‌دهند.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: رسانه‌ها عکس یک کودک 4 یا 5 ساله را کنار خشت‌های کوره‌پزخانه می‌گذارند و به صورت آن گرد سیاه می‌زنند. در حالی که طبق قانون کار نمی‌گذاریم کارگر زیر 15 سال کار کند. یک گروه یا ستاد با اتحادیه صنف فخار استان تهران جلسه بگذارد تا ببیند آیا در این 20 سال برای بهبود فضای کار کوره‌پزخانه‌ها برنامه داشتیم یا خیر. از ارگان‌های مختلف هم برای تغییر شکل درست در محیط کار استفاده کنیم تا اگر نقصی وجود دارد برطرف شود. اینکه مدام از کارگران کوره‌پزخانه عکس گرفته شود چه فایده‌ای دارد؟

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها