محمدحسین فرهنگی، نماینده تبریز در مجلس:
عمده سود فروش فرش نصیب صادرکنندگان و فروشندگان است
یک نماینده مجلس گفت: عمده سود فروش فرش نصیب صادرکنندگان و فروشندگان است، لذا چندین بار به مسئولان مربوطه درخصوص قطع بیمه این افراد نامه نوشتیم، اما نتیجه ای حاصل نشد.
اعتمادآنلاین| در جلسه صحن علنی امروز چهارشنبه 9 تیر مجلس شورای اسلامی، در نخستین دستور و در جریان سوال از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ محمدحسین فرهنگی در تشریح سوال خود از محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فرمایشات حضرت علی (ع) در آغاز پذیرش مسئولیت خود، طی سخنانی گفت: امام علی (ع) یکی از علت های پذیرش مسئولیت خود را اینطور بیان کرده است که مسئولیت را نمی پذیرفتم، چرا که خداوند از دانایان پیمان گرفته است که در برابر ظلم بر مظلومان ساکت نباشند.
به گزارش ایلنا، نماینده تبریز افزود: امام علی (ع) در فرمان تاریخی خود خطاب به مالک اشتر هنگام دسته بندی و طبقه بندی طبقات اجتماعی و رسیدن به طبقه ضعیف جامعه می فرماید که گروهی از طبقات ضعیف در جامعه هستند که دسترسی های دیگران را ندارند. این افراد به تشکلهای تاثیرگذار و پیامک های دسته جمعی و گروهی دسترسی ندارند. طبقاتی که اگر حاکم از آنها حمایت نکند، برای همیشه مظلوم مانده و در مشکلات خود دست و پا خواهند زد.
وی ادامه داد: امام علی (ع) همچنین خطاب به مالک اشتر می فرماید طبقات ضعیف جامعه به عدالت تو نیازمند هستند، در برابر هر یک از آنان چنان باش که در پیشگاه خداوند بتوانی برای ادای حق آنها عذری داشته باشی. حال ما نمایندگان در معرض این سوال قرار داریم که علت تضییع گسترده حقوق قالیبافان و فرشبافان و قطع بیمه آنان چیست؟ در این رابطه قانون سال 1388 به تصویب مجلس رسید و بنا بود بیمه آنها به صورت «بیست، بیست و هفتم» پرداخت شود، در جریان تصویب این قانون نقش دکتر محمود احمدی نژاد و آقای امیری عضو وقت حقوقدانان شورای نگهبان و معاون پارلمان امروز ریاست جمهوری بسیار پررنگ بود، اما متاسفانه اجرای این قانون بعد از مدتی قطع شد.
فرهنگی در ادامه تصریح کرد: وقتی از مسئولان مربوطه در رابطه با قطع بیمه فرشبافان و قالیبافان سوال میکنیم، آنها مدعی میشوند که قطع بیمه این افراد به دلیل تاخیر در پرداخت حق بیمه بوده است. در هیچ کجای دنیا چنین مجازات سنگینی برای طبقات محروم جامعه که سلامت خود و سوی چشم خود را به جان خریده و در برابر سودی ناچیز به سمت تولید هنر گذاشتهاند، در نظر نمیگیرند! عمده سود فروش فرش نصیب صادرکنندگان و فروشندگان است، لذا چندین بار به مسئولان مربوطه درخصوص قطع بیمه این افراد نامه نوشتیم، اما نتیجه ای حاصل نشد. ضمن اینکه دو سوال از وزیر مربوطه نیز مطرح کردم. وزیر سابق کار معتقد بود در این خصوص حق با فرشبافان و قالیبافان است و وزیر فعلی بارها تاکید کردند که حل خواهد شد، اما هیچ اقدامی صورت نگرفت و پس از اجرا در بازه زمانی کوتاه مجدداً بیمه آنها قطع می شود.
دیدگاه تان را بنویسید