کد خبر: 502057
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۱:۵۹:۰۰
| |

مصطفی رجبی‌مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور:

واردات برق تا 650 مگاوات افزایش یافته است / از آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات داریم / افزایش 200 مگاواتی صادرات برق به عراق صحت ندارد / نمی‌توانیم خاموشی‌ها را براساس جدول زمانبندی اعمال کنیم / بیمارستان‌ها در اولویت قطعی برق نیستند

سخنگوی صنعت برق از افزایش واردات برق به کشور تا 650 مگاوات خبر داد و گفت: با تمهیداتی که بکار بسته شده است، در روزهای آینده، شرایط تا حدی بهبود خواهد یافت. در حال حاضر از جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داریم.

واردات برق تا 650 مگاوات افزایش یافته است / از آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات داریم / افزایش 200 مگاواتی صادرات برق به عراق صحت ندارد / نمی‌توانیم خاموشی‌ها را براساس جدول زمانبندی اعمال کنیم / بیمارستان‌ها در اولویت قطعی برق نیستند
کد خبر: 502057
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۵ ۱۱:۵۹:۰۰

اعتمادآنلاین| مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص اخبار منتشر شده در خصوص صادرات 200 مگاوات برق به بصره عراق در روزهای اخیر گفت: در واقع این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.

او در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما بیان کرد: میزان صادرات برق کشور به سایر کشور‌ها متناسب با میزان قرارداد‌ها است. خوشبختانه ما مشکلی از نظر تامین برق داخل کشور نداریم و اولویت اول صنعت برق کشور نیاز داخل و سپس صادرات برق است.

به گفته رجبی مشهدی، در حال حاضر از جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داریم.

سخنگوی صنعت برق کشور در پایان تصریح کرد: تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام است، صادرات را کاهش دادیم و حتی سعی بر آن داریم که بر اساس قرارداد‌ها صادرات را به صفر برسانیم.

مصطفی رجبی مشهدی همچنین در گفت و گوی دیگری با ایسنا، گفته در این شرایط تمام تاسیسات صنعت برق شامل نیروگاه ها، خطوط انتقال و شبکه های توزیع به صورت پرفشار در حال استفاده است که همین باعث افزایش حوادث در شبکه می شود.

به گفته وی وقتی مصرف برق بیش از پیش بینی ها افزایش می یابد، نمی توانیم خاموشی ها را براساس جدول زمانبندی اعمال کنیم و اضافه بر این در این شرایط حوادث شبکه هم افزایش می یابد که خاموشی های برنامه ریزی نشده را به دنبال دارد.

افزایش واردات برق

سخنگوی صنعت برق همچنین از افزایش واردات برق به کشور تا 650 مگاوات خبر داد و گفت: با تمهیداتی که بکار بسته شده است، در روزهای آینده، شرایط تا حدی بهبود خواهد یافت.

هر یک درجه افزایش دمای هوا باعث بالارفتن 1500 مگاواتی مصرف برق می شود

به گنفته وی سه روز بسیار گرم را پشت سرگذاشتیم و براساس پیش بینی هواشناسی تا حدود یک هفته آینده نیز شاهد تداوم گرما در کشور هستیم. هر یک درجه افزایش دمای هوا باعث بالارفتن 1500 مگاواتی مصرف برق می شود، تامین این میزان برق که به نیاز مصرف افزوده می شود، در شرایط کنونی بسیار سخت است.

افزایش 10 هزار مگاواتی مصرف برق

وی با بیان این که در حال حاضر نیروگاه های کشور توان تولید 54 هزار مگاوات برق را دارند، خاطرنشان کرد: در حالی که روز گذشته نیاز مصرف رکورد بسیار سنگین و بزرگی را ثبت کرد و به 66 هزار و 250 مگاوات رسید که نسبت به اوج بار سال گذشته حدود 8000 مگاوات و نسبت به روز مشابه سال گذشته 10 هزار مگاوات بیشتر است.

سخنگوی صنعت برق اذعان کرد: باوجود کمک های صنایع، کشاورزان و همه مشترکان در برنامه های مدیریت بار، تولید نیروگاه ها به دلیل کاهش منابع آبی، پاسخگوی نیاز مصرف نیست و مجبور به اعمال خاموشی برنامه ریزی شده در بخش خانگی هستیم.

بیمارستان ها هیچگاه در اولویت قطعی برق نبوده و نیستند

رجبی مشهدی تاکید کرد: به طور قطع مدیریت مصرف توسط مشترکان خانگی بسیار موثر است. به ویژه در وسایل سرمایشی که باعث افزایش شدید مصرف می شود در صورتی که کولرهای گازی روی دمای 25 درجه تنظیم و از دور کند کولرهای آبی استفاه شود، شاهد بهبود شرایط خواهیم بود.

سخنگوی صنعت برق همچنین در خصوص تامین برق بیمارستان نیز با تاکید براین که بیمارستان ها هیچگاه در اولویت قطعی برق نبوده و نخواهد بود، مگر آنکه حوادثی رخ دهد که منجر به قطع برق بیمارستان ها شود، گفت: بیمارستان ها مجهز به دیزل اضطراری هستند که در شرایط قطعی برق بلافاصله وارد مدار می شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها