بیگی نژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس:
تجارت سوخت ایران-لبنان رایگان نیست/ باید راه همکاری با ونزوئلا را تداوم ببخشیم/ طرف حساب ما تجار و مردم هستند نه دولت لبنان
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: ما باید به لبنان کمک انسانی کنیم ضمن اینکه این کمک رایگان نیست و در واقع یک تجارت است که در قبال آن پول دریافت میکنیم و طرف حساب ما نیز تجار و مردم لبنان هستند نه دولت این کشور.
اعتمادآنلاین| هادی بیگینژاد، درباره لزوم تداوم صادرات سوخت و فرآورده به کشورهایی مثل لبنان اظهار داشت: ایران باید برای حفظ کار جمعی به مجموعه دوستان خود کمک کند، وقتی کشوری در دنیا تنها میشود تضعیف هم خواهد شد، کشوری که جمعی کار میکند هم باید کمک بگیرد و هم کمک کند. امروز لبنان به ما نیاز دارد ما هم باید کمک کنیم همانگونه که زمان جنگ ما به کمک نیاز داشتیم و سوریه به ما کمک میکرد.
به گزارش ایلنا، وی افزود: بنابراین باید اقداماتی انجام دهیم که نه خودمان تنها بمانیم و نه بتوانند به دوستانمان ضربه بزنند، فرض کنیم ملت و گروهی مظلومانه دچار مشکل شدهاند، ما باید به آنها کمک انسانی کنیم ضمن اینکه این کمک رایگان نیست و در واقع یک تجارت است که در قبال آن پول دریافت میکنیم و طرف حساب ما نیز تجار و مردم لبنان هستند نه دولت این کشور.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه امنیت تردد این نفتکشهای حامل محمولهها تا رسیدن به مقصد به عهده خریدار است، گفت: همانگونه که حزبالله اعلام کرد حفظ امنیت به عهده خودشان است، ضمن اینکه با انجام این تجارت قانونی دولت لبنان هم در حوزه تامین سوخت دچار مشکل نخواهد شد و از لحاظ اقتصادی هم به نفع ما و هم به نفع لبنان بوده و درواقع یک همکاری دوجانبه برد-برد است.
وی یادآور شد: در هر حال اگر ایران یا لبنان در قبال هجمههایی که وجود دارد کوتاه بیایند به ضرر هر دو کشور است، چراکه همیشه کار دشمن این بوده که با ایجاد رعب و تشر زدن کشورها را سر جای خود بنشاند و در بسیاری موارد هم موفق شده است، در خیلی از کشورها هم تهدید و تطمیع باعث شده که کشورها سر جای خود بنشینند، با در نظر گرفتن این موضوع اگر ما بخواهیم به اقتصاد کشور کمک کنیم باید راه همکاری با کشورهای همسایه و همفکر مثل ونزوئلا و یا لبنان را طی کنیم و آن را تداوم ببخشیم.
بیگینژاد با بیان اینکه اگر این کشورها با ما همراه شوند هیچیک تنها نمیمانیم و هم اینکه به نفع اقتصاد کشورها است، گفت: نکته دیگر اینکه جنگ اقتصادی همیشه اینگونه بوده؛ روژه گارودی در کتاب «امریکاستیزی چرا؟» عنوان کرده که هر زمان ایالاتمتحده دچار بحران اقتصادی میشود جنگ راه میاندازد و درواقع برای اقتصاد میجنگد.
وی با بیان اینکه ورود به این بازار نیاز به ملزوماتی از جمله پافشاری و استقامت دارد، تاکید کرد: ما هم برای پیشبرد اقتصاد باید بجنگیم نه به این معنا که با گلوله و جنگ فیزیکی ورود کنیم، مبارزه فکری و عملیاتی داشته باشیم.
این نماینده مجلس درباره نحوه پرداخت پول سوخت صادراتی نیز تاکید کرد: پول محمولهها پرداخت شده و میشود و قطعا رایگان نیست.
دیدگاه تان را بنویسید