کد خبر: 519114
|
۱۴۰۰/۰۸/۰۱ ۰۸:۰۰:۰۰
| |

مسعود میرکاظمی، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور:

بودجه 1401 بدون هیچگونه کسری بسته ‌می‌شود

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در مراسم گرامیداشت روز آمار و برنامه ریزی با بیان اینکه بودجه 1401 بدون کسری بسته می شود، گفت: تلاش خواهیم کرد که با همکاری مجلس بودجه سال 1401بدون کسری تدوین شود و نیازی به استقراض و خلق پول نباشد.

بودجه 1401 بدون هیچگونه کسری بسته ‌می‌شود
کد خبر: 519114
|
۱۴۰۰/۰۸/۰۱ ۰۸:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| مسعود میرکاظمی افزود: مرکز آمار باید بر شاخص های کلان کشور نظارت و گزارش های پیش نگر را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش ایرنا، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد که اطلاعات مناسب و ضروری باید بیش از گذشته پایه و اساس برنامه ریزی‌ ها، حرکت‌ها و تصمیم گیری های مسئولین کشور قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اساسی ترین محورحرکت در سال 1401 برنامه ریزی براساس رشد اقتصادی با محوریت بهره وری خواهد بود ، افزود: دقت، کیفیت و سرعت دسترسی به آمار مهم است و اندازه گیری حرکت‌های اقتصادی، اجتماعی و حوزه های دیگر که در برنامه سال 1401 وجود دارد توسط مرکز آمار رصد می شود.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: سرمایه گذار باید از آینده اقتصادی اطمینان داشته باشد و اگر ثبات اقتصادی برقرار شود جریان نقدینگی خود به خود به سمت بحرکت درآوردن چرخ های اقتصادی سرازیر خواهد شد.

میرکاظمی توضیح داد که در بودجه سال 1401 ، آمایش سرزمین یکی از اتفاق‌هایی است که مکمل فعالیت‌های آماری و دیتای کشور خواهد بود تا با نشان دادن جهت گیری‌ها به عدالت نزدیک شویم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها