کد خبر: 525565
|
۱۴۰۰/۰۹/۱۵ ۱۷:۵۲:۰۰
| |

مخبر معاون اول رییس جمهور در دیدار با دانشجویان:

دانشجویان با تشکیل هسته‌های مشاوره‌ای به دولت کمک کنند

معاون معاون اول رییس جمهور ضمن دعوت از دانشجویان برای ارائه راهکارهای پیشنهادی و طرح هایشان به دولت در جهت پیشبرد امور، گفت: بهره گیری از نظرات کارشناسی و تخصصی دانشجویان و جامعه دانشگاهی برای دولت سیزدهم اهمیت اساسی دارد، لذا دانشجویان باید با ایجاد کانون های پشتیبانی و خدمات مشاوره ای به دولت در اداره کشور کمک کنند.

دانشجویان با تشکیل هسته‌های مشاوره‌ای به دولت کمک کنند
کد خبر: 525565
|
۱۴۰۰/۰۹/۱۵ ۱۷:۵۲:۰۰

اعتمادآنلاین| محمد مخبر صبح امروز(دوشنبه) در جلسه با دانشجویان در حوزه مسائل اقتصادی و زیربنایی کشور که به مناسبت 16 آذر روز دانشجو انجام شد، مشارکت و بهره گیری از نظرات دانشجویان و نخبگان اقتصادی در تدوین لوایح و بودجه کشور را از اولویت های دولت برشمرد و تاکید کرد: دولت سیزدهم به دنبال این است تا با بهره گیری و جمع بندی نهایی از نظرات کارشناسی دانشجویان، لوایح مورد نظر خود از جمله لایحه بودجه سال آینده را تقدیم مجلس شورای اسلامی کند.

به گزارش ایسنا، وی در این جلسه صمیمی که بیش از 2 ساعت و نیم به طول انجامید، با اشاره به امکانات موجود در کشور و همچنین برخی مشکلات و مسایل پیش رو، بر عزم جدی، هماهنگی و همدلی همه ارکان کشور برای پیشبرد امور و کمک به مردم تاکید کرد و افزود: امکانات و زیرساخت های مناسبی در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمده و در حال حاضر نیز تمام ارکان دولت سیزدهم به دنبال این هستند که با تدوین بودجه مناسب مشکلات مردم را از پیش روی بردارند.

معاون اول رییس جمهورهمچنین با اشاره به مشکلات و مسائل کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم تصریح کرد: دولت توانست با اتخاذ اقدامات اساسی و بموقع جلوی مشکلاتی را که دشمن می توانست ایجاد کند را به خوبی بگیرد تا جایی که به طور مثال پس از صد روز از روی کار آمدن دولت از مرز تزریق صد میلیون دوز واکسن کرونا در کشور عبور کردیم و ذخایر کالاهای اساسی را به نقطه اطمینان رساندیم به طوری که در حال حاضر میانگین ذخایر کشور بالای 65 درصد است.

معاون اول رییس جمهور خاطر نشان کرد: دولت از ابتدای روی کارآمدن مصمم بود که بدون استقراض از بانک مرکزی حقوق کارمندان را پرداخت کند که خوشبختانه با اقدامات و تلاش های دولت توانستیم به این مهم دست یابیم.

وی جلوگیری از نقدینگی و تورم و همچنین توجه به تولید در کشور را از مهمترین اولویت های دولت سیزدهم دانست و گفت: باید با کمک مردم و هدایت نقدینگی در کشور سرمایه گذاری به سمت تولید محوری و اقتصاد دیجیتال حرکت کند و همچنین از طرفی دولت به دنبال آن است تا با ثبات در شاخص های کلان اقتصادی و بازار سرمایه محیط اقتصادی را برای تولید کنندگان و کنش گران اقتصادی قابل پیش بینی کند.

مخبر با اشاره به مزیت بزرگ کشور در زمینه برخورداری از جوانان تحصیلکرده و نخبه و همچنین اهمیت توجه به اقتصاد دیجیتال برای رسیدن به درآمد پایدار در کشور، تصریح کرد: در زمینه اقتصاد دیجیتال با وجود جوانانی فعال و نخبه از دنیا عقب نیستیم و چنین نیروهایی برای کشور یک مزیت بزرگ هستند که دولت قطعا در ادامه کار خود از چنین ظرفیتی به خوبی استفاده می کند.

وی همچنین در این جلسه با اشاره به یکی از دغدغه های دانشجویان مبنی بر عدم اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها در کشور تاکید کرد: باید مجلس و دولت کمر همت ببندند و قانون هدفمندی یارانه ها به درستی در کشور اجرایی شود و این تصمیم و اقدام می تواند در آینده به نفع مردم و کشور تمام شود.

در این جلسه یکی از دانشجویان در خصوص برنامه های دولت در زمینه مبارزه با تورم و گرانی و توجه به اقشار آسیب پذیر در روند بودجه ریزی کشور پرسید که مخبر با تاکید بر اینکه اصلی ترین محور کار ما در دولت "تولید" است، تصریح کرد: باید نقدینگی موجود در کشور به سمت تولید و خدمات جذب شود و دولت به دنبال این است که با بالابردن ارزش پول ملی و توجه به سرمایه گذاری، موتور تولید را به حرکت درآورد تا تورم در کشور کنترل شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به یکی از نگرانی های دانشجویان در خصوص عدم توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و نبود یک فرماندهی متمرکز در این زمینه برای پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری تصریح کرد: ان شاءالله این بخش هم به زودی فعال می شود چرا که دولت خود را مقید به اجرای اقتصاد مقاومتی می‌داند.

معاون اول رییس جمهور در بخشی از سخنان خود از دانشجویان خواست که دغدغه ها و مسائل اصلی کشور را احصا و با تشکیل هسته های مشاوره ای و تخصصی به دولت کمک کنند.

مخبر درباره نگرانی های دانشجویان در زمینه سرمایه اجتماعی در کشور و همچنین اهمیت حضور مردم در عرصه های مختلف کشور گفت: تجربیات چندین ساله نشان داده است که امور کشور جز با کمک مردم حل نمی شود و اگر مردم برای حل مسائل و مشکلات کشور به دولت کمک کنند قطعاً دولت در مسیر رسیدن به اهداف مد نظرش برای خدمت رسانی بهتر به آحاد مردم موفق تر خواهد بود بر همین اساس مسائل و مشکلات را باید با مشارکت مردم حل کنیم.

در این جلسه دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی در فضایی آزاد و صمیمی به ارائه نظرات،‌ انتقادها، نگرانی ها و دغدغه های خود درزمینه های بودجه ریزی، مشکلات اقتصادی، گرانی و تورم، اهمیت اقتصاد دیجیتال، همکاری و هماهنگی صنعت و دانشگاه ها، توجه به اولویت های محیط زیستی، اجرای طرح آمایش سرزمینی، مبارزه با فساد، توجه به جوانی جمعیت و از بین بردن موانع ازدواج جوانان، حل مشکل کمبود آب در کشور، جلوگیری از خام فروشی در کشور و توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه پرداختند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها