آصفری، نماینده مجلس:
سرمایه گذاری بخشی از ایرانی ها در ترکیه به دلیل مسائلی است که قانون اساسی و شرع مقدس ما اجازه نمیدهد
نماینده مردم اراک در مجلس، بیان کرد: «آن افرادی که در ترکیه سرمایهگذاری کردهاند، تنها به دلیل سرمایهگذاری و اینکه پولشان ارزش پیدا کند، نبوده است بلکه علاقهمند به فضای ترکیه و مسائلی که در جمهوری اسلامی به دلیل قانون اساسی و شرع مقدس ما اجازه نمیدهد، بوده است. بالطبع همه این افراد برای سرمایهگذاری نرفتند و بخشی به دلیل علاقهمندی به فضای ترکیه برای زندگی بوده است.»
نماینده مردم اراک در مجلس، بیان کرد: «آن افرادی که در ترکیه سرمایهگذاری کردهاند، تنها به دلیل سرمایهگذاری و اینکه پولشان ارزش پیدا کند، نبوده است بلکه علاقهمند به فضای ترکیه و مسائلی که در جمهوری اسلامی به دلیل قانون اساسی و شرع مقدس ما اجازه نمیدهد، بوده است. بالطبع همه این افراد برای سرمایهگذاری نرفتند و بخشی به دلیل علاقهمندی به فضای ترکیه برای زندگی بوده است.»
محمدحسن آصفری در مورد تصمیم دولت برای افزایش دو برابری یارانه ها تصریح کرد: «به هر حال بسیاری از مردم به ویژه روستانشینان، در وضعیت فعلی اموراتشان را با یارانههای میگذرانند. افزایش یارانهها در راستای هدفمند کردن یارانههاست چرا که دولت ملزم است در کنار افزایش پلکانی هزینههای انرژی، یارانهها را هم افزایش دهد ولی متاسفانه در یک دههای که از پرداخت یارانهها گذشته است، دولت تا کنون چنین اقدامی را انجام نداده و این در راستای قانون مصوب مجلس است و دولت باید اجرا میکرده که این امر محقق نشده بود و الان اجرایی کرده است.»
این نماینده مجلس درباره اینکه علیرغم وعدهها دولت، مشکل بورس همچنان ادامه دارد، عنوان کرد: «مجلس سوالات متعددی هم از این دولت و هم دولت قبلی کرده است. تعدادی از سوالات را وزرا پاسخ دادند و تعدادی سوال هم مبنی براینکه چرا دولت به موضوع بورس ورود پیدا نمیکند و برنامهای برای حل وضعیت بورس و اقدامی در این راستا انجام نمیدهد، در نوبت است. مجلس هم به جد از دولت خواسته است که این وعده را اجرایی و عملیاتی کند اما متاسفانه تا به حال دولت اقدامی برای ورود به بورس نکرده است.»
آصفری افزود: «مجلس از قوه قضائیه هم خواسته است که نسبت به موضوع بورس ورود پیدا کند و کسانی که دو سال پیش پولهای هنگفت بیش از 500 میلیارد و 2 هزار میلیارد به جیب زدند و از بورس خارج شدند را قوه قضاییه بررسی کند که چرا این رفتارهای اینان سبب شد که بورس با مشکل مواجه شود. با توجه به اینکه خود رئیس قوه قضاییه هم احتمال داد که ممکن است در بورس رانتی هم صورت گرفته باشد و کسانی اطلاعات رانتی داشته باشند، این قوه هم باید ورود پیدا کند.»
وی تاکید کرد: «بعضی از مردم که اطلاعات چندانی از بورس نداشتند و پولهای خودشان را با تشویق دولت وارد بورس کردند، متاسفانه امروز متضرر شدند. مجلس هم از دولت و هم از قوه قضائیه این را میخواهد که تکلیف این افراد روشن شود چراکه کسانی بودند که زندگی خود را فروختند و وارد بورس کردند اما سودی نکردند و متضرر شدند.»
آصفری در پاسخ به پرسش دیگری درمورد مهاجرت سرمایه های ایرانیان به ترکیه، گفت: «افرادی که ترکیه را انتخاب کردند، کار عاقلانهای نکردند چراکه ترکیه هم اخیرا اعلام کرد که خارجیهایی که در ترکیه ملک خریدهاند، اگر بخواهند بفروشند باید 40 درصد زیر قیمت به شهروندان ترک بفروشند. همچنین امروز هم ارزش لیر ترکیه بسیار کاهش پیدا کرده است. با این تفاسیر این بدان معنا نیست که ترکیه وضع بهتری دارد بلکه ترکیه هم مشکلات جدی دارد. اما اینکه چرا مردم سرمایه خود را به خارج کشور میبرند، باید بگویم به دلیل همین نبود برنامههای کلان اقتصادی کشور است. اگر برنامههای تشویقی و سیاستهای کلان سرمایهگذاری در داخل کشور وجود داشته باشد که برای سرمایه مردم مشکلی پیش نیاید و امنیت داشته باشند، مطمئنا در داخل ایران سرمایهگذاری میکنند.»
نماینده مردم اراک در مجلس خاطرنشان کرد: «آن افرادی که در ترکیه سرمایهگذاری کردهاند، تنها به دلیل سرمایهگذاری و اینکه پولشان ارزش پیدا کند، نبوده است بلکه علاقهمند به فضای ترکیه و مسائلی که در جمهوری اسلامی به دلیل قانون اساسی و شرع مقدس ما اجازه نمیدهد، بوده است. بالطبع همه این افراد برای سرمایهگذاری نرفتند و بخشی به دلیل علاقهمندی به فضای ترکیه برای زندگی بوده است.»
دیدگاه تان را بنویسید