اظهارنظر انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان درباره حذف ارز ترجیحی
مهدی نجف پور اظهار کرد: با اجرای این قانون به زودی شاهد ۹ درصد افزایش قیمت به صورت خودکار هستیم که برای مصرف کننده و تولیدکننده مطلوب نیست.
رئیس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان همزمانی اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده و حذف ارز ترجیحی با هم در ایام شب عید و ماه رمضان را کج سلیقگی توصیف کرد و گفت: برای این ایام باید اقداماتی در نظر گرفته شود که مردم دچار کمبود و خسران در سبد معیشت نشوند.
به گزارش ایسنا، مهدی نجف پور، در نهمین همایش تقدیر از واحدهای برتر حامی حقوق مصرف کنندگان با بیان اینکه اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده، کالاهای بیشتری را مشمول این مالیات کرده، اظهار کرد: با اجرای این قانون به زودی شاهد ۹ درصد افزایش قیمت به صورت خودکار هستیم که برای مصرف کننده و تولیدکننده مطلوب نیست.
وی همچنین با اشاره به تصمیم اخیر مجلس شورای اسلامی برای حذف ارز ترجیحی، تصریح کرد: ما نمیگوییم حذف ارز ترجیحی خوب یا بد است، اما دولت هر چقدر هم اقدامات حمایتی در نظر بگیرد، حذف ارز دولتی و آزاد شدن قیمت کالاهای اساسی، بر زندگی مردم اثر خود را خواهد داشت.
رئیس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، همزمانی اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده و حذف ارز ترجیحی با هم در ایام شب عید و ماه رمضان را کج سلیقگی توصیف کرد و گفت: وظیفه ما این بود به نیابت از مردم به مسائل یاد شده اشاره کنیم.
وی با تاکید بر لزوم اقدامات حمایتی در مقطع کنونی، گفت: یک اقدام مثبت این بود که اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای اقلام اساسی یک سال به تعویق افتد، اما نیاز به اقدامات مشابه بیشتری است.
نجفپور با بیان اینکه دستگاههای مسئول مثل شرکت پشتیبانی امور دام باید کمک کند اثرات منفی قوانین یاد شده کمتر شود، اظهار کرد: برای شب عید و ماه رمضان هم باید اقداماتی در نظر گرفته شود که مردم دچار کمبود و خسران در سبد معیشت نشوند.
وی در ادامه با بیان اینکه درج قیمت تولیدکننده باعث شفافیت میشود، گفت: در همین راستا پویش «بدون قیمت نخریم» را راهاندازی کردیم، چرا که فروشندگان مکلف به درج قیمت مصرف کننده هستند.
گفتنی است بیش از ۲۰۰ شرکت برای این همایش ثبت نام کرده بودند که در مراسم امروز ۵۱ شرکت تندیس دریافت کردند.
دیدگاه تان را بنویسید