کد خبر: 548673
|
۱۴۰۱/۰۲/۰۴ ۱۸:۲۶:۳۲
| |

رمضانی:

فقط ناشران غیر حضوری 3 درصد از فروش را به ستاد نمایشگاه پرداخت می کنند

قائم‌مقام سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: فقط ناشران غیر حضوری 3 درصد از فروش را به ستاد نمایشگاه پرداخت می کنند.

فقط ناشران غیر حضوری 3 درصد از فروش را به ستاد نمایشگاه پرداخت می کنند
کد خبر: 548673
|
۱۴۰۱/۰۲/۰۴ ۱۸:۲۶:۳۲

در آئین‌نامه برگزاری سی‌ و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ناشران موظف به پرداخت ۳ درصد فروش خالص به ستاد برگزاری نمایشگاه شده‌اند که این مسئله به یکی از مهمترین دغدغه‌های فکری ناشران تبدیل شده است. بر همین اساس علی رمضانی، قائم‌ مقام سی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تأکید کرد: این مسئله صرفاً برای فروش‌های غیرحضوری نمایشگاه است.

​به گزارش فارس، رمضانی با اعلام این خبر گفت: نکته مهم در مورد لزوم پرداخت ۳ درصد از فروش خالص ناشران (رقمی که پس از کسر تخفیف باقی می‌ماند) به ستاد برگزاری نمایشگاه صرفاً شامل خریدهای غیرحضوری می‌شود. 

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در نمایشگاه حضوری هیچ مبلغی به جز هزینه غرفه از ناشران دریافت نمی‌شود، تصریح کرد: ناشران برای حضور در نمایشگاه فیزیکی فقط هزینه غرفه را می‌پردازند که این روال هم از دوره‌های قبل وجود داشته و این مبلغ تأمین‌کننده بخشی از هزینه‌های نمایشگاه است.

برهمین اساس شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه، جدولی در مورد نحوه پرداخت هزینه‌های غرفه فیزیکی تصویب کرد که در آیین‌نامه نیز درج شده‌ است. 

وی عنوان کرد: پیش از این برای تأمین نقدینگی ناشران، نمایشگاه‌هایی برگزار شده و در آن هزینه‌ای از ناشران دریافت نشده ‌بود، اما برای ایجاد شرایط برابر میان ناشران در نمایشگاه حضوری و مجازی و با توجه به اینکه اجرای مجازی نمایشگاه هم هزینه‌هایی در بر دارد، ۳ درصد از فروش خالص غیرحضوری دریافت می‌شود. 

رمضانی با بیان اینکه نباید میان ناشران حضوری در نمایشگاه و ناشران غیرحضوری تفاوتی قائل باشیم، تشریح کرد: اختصاص ۳ درصد فروش خالص غیرحضوری ناشران در نمایشگاه مجازی برای ایجاد شرایط برابر میان ناشران است. ناشری که در نمایشگاه حضور پیدا می‌کند، هزینه می‌پردازد اما ناشری هم که از خدمات بخش مجازی استفاده می‌کند این هزینه حداقلی 3 درصد از مبلغ خالص فروش را خواهد پرداخت.

وی با بیان اینکه دوسال گذشته نمایشگاه بین‌المللی کتاب به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا به شکل حضوری برگزار نشد اما از ابتدای استقرار دولت جدید تصمیم مهم بر برگزاری حضوری این نمایشگاه بود، افزود: با درنظر گرفتن اولویت برگزاری نمایشگاه کتاب به شکل حضوری تمام تلاش در دولت برای مقابله با همه‌گیری بیماری کرونا انجام می‌شود، مانند واکسیناسیون عمومی و مواردی از این دست صورت گرفت تا مانعی برای فعالیت‌های حضوری فرهنگی و هنری وجود نداشته باشد.

سخنگوی نمایشگاه با بیان اینکه در نهایت شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تصویب کرد که سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت برای نخستین‌بار به صورت همزمان به صورت فیزیکی در مصلی امام خمینی (ره) و به صورت مجازی در سایت ketab.ir برگزار می‌شود، اظهار داشت: رعایت شیوه‌‌نامه‌های بهداشتی توسط مردم برای نمایشگاه اهمیت بالایی داشته و نمایشگاه کتاب می‌تواند در رعایت شیوه‌‌نامه‌های بهداشتی توسط مردم به الگوی عمومی تبدیل شود. نمایشگاه کتاب در حوزه‌های دیگر الگو است و با تمهیداتی که اندیشیده شده و مسئولیتی که بر عهده مردم و ناشران است، انشاالله بتواند به الگو تبدیل شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها