کد خبر: 556308
|
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۲۲:۴۹:۲۴
| |

نماینده ایران در اجلاس سازمان بین‌المللی کار:

بحران کرونا عامل تشدید فقر، بی عدالتی و بیکاری شده است

نماینده کارگران ایران در سازمان بین‌المللی کار گفت: بحران کرونا آثار زیانباری بر دنیای کار داشته است که مهمترین آن تشدید فقر، بی عدالتی، بیکاری ناشی از بین رفتن چند ده میلیون شغل بوده است.

بحران کرونا عامل تشدید فقر، بی عدالتی و بیکاری شده است
کد خبر: 556308
|
۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ۲۲:۴۹:۲۴

سید محمد یاراحمدیان، نماینده و سرپرست هیأت کارگری جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سازمان بین‌المللی کار، ژنو در سخنانی با بیان آیه «وان لیس الانسان الا ما سعی» (برای انسان بهره‌ای جز سعی و کوشش او نیست)،‌ خطاب به هیات رییسه و نمایندگان گروه‌های کارگر، کارفرما و دولت گفت: به نمایندگی از میلیون ها کارگر تلاشگر و خستگی ناپذیر کشورم، پیام صلح، مودت و دوستی مردم سرزمین کهن و باستانی ایران زمین را پذیرا باشید.

به گزارش فارس،‌ بحران کرونا آثار زیانباری بر دنیای کار داشته است که مهمترین آن تشدید فقر، بی عدالتی، بیکاری ناشی از بین رفتن چند ده میلیون شغل بوده و گزارش های سازمان بین المللی کار تأکید می کند که خسارات وارده به کشور های در حال توسعه و دارای درآمد متوسط به پایین، بسیار شدیدتر بوده است. این کشور ها در مرحله همه گیری کرونا به دلیل اقتصاد غیر رسمی غالب، پوشش نا کافی تأمین سلامت و توسعه نا کافی در زیر ساخت های نظام سلامت، صدمات اجتماعی و اقتصادی بیشتری را تجربه کردند.

در آغاز پاندمی کرونا درکشور من ایران به دلیل تحریم‌های دارویی قدرت های بزرگ اما غیر مسئول، چند ده هزار کارگر جان خود را از دست دادند، ولی با همت دانشمندان و نخبگان، واکسن مناسب تولید و پس از واکسیناسیون بیش از هشتاد درصدی، این طوفان بیماری، فروکش و این بحران مهار شد.

کرونا بانگ بیدار باشی برای کل جهان است که امنیت و سلامت تک تک انسان ها به هم وابسته است، فلذا پیشنهاد دارم بی تعهدی و ظلم آشکار بعضی ازدولت های مسئول در قبال سایر کشور ها مورد سؤال و مؤاخذه نهاد های بین المللی نظیر سازمان بین المللی کار قرار گیرند و در سابقه تاریخی این نهاد بین المللی ثبت شود.

ادامه اعمال تبعیض و تحریم ناروا ، غیر قانونی و فاقد مبانی اخلاقی و انسانی سازمان بین المللی کار بر علیه کارگران ایران که در حدود دو دهه گذشته ادامه داشته بی تردید در تغایر فاحش با اهداف و آرمان های بنیانگذاران سازمان بین المللی کار بشمار می‌رود، فلذا امیدواریم در دوره جدید مدیریتی دبیرکل سازمان بین المللی کار با مشی سازنده و مسؤلانه، کارگران ایران بتوانند از مجموعه ی خدمات دپارتمان های مختلف بهره مند شوند .

وی در ادامه گفت: میلیون ها کارگر مهاجر افغانستانی که به دلیل موضوعات حادث شده در کشورشان ، میهمان کشور ایران هستند به دلیل عدم سازماندهی ، با مشکلات متعددی روبرو هستند که امیدواریم با همکاری و مشارکت دپارتمان های مربوطه سازمان بین المللی کار و کنفدراسیون بین المللی کارگران « آی تی یو سی » بتوانیم با تأسیس کمیته مشترک ، نسبت به رفع و حل آن مشکلات اقدام کنیم .

در کشور های توسعه یافته و اقتصادهای پیشرفته، مطالبات کارگران، حقوق بیشتر، رفاه بالاتر، زندگی شایسته تر و نظایر آن مطرح است، در صورتی که در کشورهای که جنگ به آنها تحمیل شده مطالبات کارگران یافتن شغل برای مبارزه با فقر و گرسنگی و به عبارتی زنده ماندن است، در این شرایط ناگوار، همه ی ما نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولتها به نسبت، مسؤل هستیم و باید اولویت مجموعه اقدامات ما در راستای عدالت اجتماعی، مطالبه حق، صلح و امنیت جهانی باشد ، همه ما مکلف هستیم، دولت هایی که با اهداف استعمارگری و تفکر سلطه گری، جنگ را در کشورها به ارمغان می آورند، محکوم نماییم.

در پایان ضمن عرض تبریک به جناب آقای «گیلبرت اف هانگبو» به عنوان یازدهمین مدیرکل سازمان بین المللی کار، برای ایشان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در زمان مدیریت متعهدانه و مسؤلانه ایشان، کارگران سراسر دنیا شاهد زندگی شایسته ای باشند.

برای زندگی شایسته کارگران، با هم فکر می کنیم و سپس برنامه ریزی می کنیم و حتما این آرزو را محقق می‌کنیم. از توجه همگان صمیمانه متشکرم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها