محمد مخبر:
اقتصاد دریامحور، کشاورزی و گردشگری در استان مازندران در برنامه هفتم توسعه کشور لحاظ شود
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اقتصاد دریا محور، کشاورزی و حوزه گردشگری در استان مازندران گفت: لازم است در برنامه هفتم توسعه کشور برنامه ای دقیق و منسجم برای توسعه این سه بخش گنجانده شود.
محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور امروز- دوشنبه 7 آذر- در جلسه ای با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان به بررسی مسائل و مشکلات این استان پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت اول رییس جمهور، در این جلسه استان خوزستان را استانی پراهمیت و با کارکرد ملی توصیف کرد و گفت: استان خوزستان با وجود ظرفیت های متعدد و گسترده در بخش های مختلف نباید از مشکلاتی نظیر بیکاری و فقر رنج ببرد.
مخبر در دیدار اعضای مجمع نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جریانات اخیر کشور و تلاش گسترده دشمنان برای ضربه زدن به ایران گفت: حمایت های غرب از اتفاقات اخیر در کشور در طول تاریخ بی سابقه است.
وی اقتصاد دریامحور را از مزیت های کشور برشمرد و خاطر نشان کرد: ایران از ۲۷۰۰ کیلومتر ساحل برخوردار است و ۴۰۰ کیلومتر به اقیانوس دسترسی دارد که با اتکا به این ظرفیت ها می توان در کشور تحول ایجاد کرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایجاد فرصتهای جدید اشتغال برای این استان ضرورت جدی دارد، افزود: برنامه دولت برای ایجاد شهرهای پتروشیمیایی و شهرهای مولد کشاورزی می تواند ظرفیت های اشتغالزایی را در این استان افزایش دهد.
ویبا بیان اینکه مسائل و مشکلات اصلی استان خوزستان بر کسی پوشیده نیست، از نمایندگان استان خواست چند پیشنهاد کلیدی و راهگشا را برای ایجاد تحول جدی در استان خوزستان طراحی کنند تا این پیشنهادات در دستور کار دولت قرار گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه از استان خوزستان بعنوان محور امنیت غذایی ایران یاد کرد و از برنامه این وزارتخانه برای پیگیری و حل مشکلات کشاورزان در کشور خبر داد.
در این جلسه که معاون پارلمانی رییس جمهور نیز حضور داشت، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی به طرح نظرات و دیدگاه های خود در خصوص چالش های اصلی استان در خصوص آلودگی و مشکلات زیست محیطی، خشکسالی و تنش آبی، حاشیه نشینی، بیکاری، زیرساخت های آب و فاضلاب، کشاورزی، مناطق آزاد و شرکت های نفتی پرداختند و پیشنهاداتی را برای رفع چالش ها و توسعه استان ارائه کردند.
علاوه بر این، اعضای مجمع نمایندگان مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز(دوشنبه) با معاون اول رییس جمهور دیدار کردند.
محمد مخبر در این جلسه توجه به اقتصاد دریا محور، کشاورزی و حوزه گردشگری در استان مازندران را پراهمیت دانست و گفت: لازم است در برنامه هفتم توسعه کشور برنامه ای دقیق و منسجم برای توسعه این سه بخش گنجانده شود.
معاون اول رییس جمهور همچنین با تاکید بر اهمیت ایجاد و راه اندازی صنایع تبدیلی در استان مازندران خاطر نشان کرد: متاسفانه از توجه به بخش صنعت در استان مازندران غفلت شده که لازم است تمرکزی جدی بر صنایع تبدیلی کشاورزی در این استان با رعایت ملاحظات محیط زیستی معطوف شود.
وی از اهتمام ویژه دولت برای پیگیری مجدانه و اجرای مصوبات سفرهای استانی رییس جمهور خبر داد و افزود: دولت به اجرای مصوبات سفرهای استانی متعهد است و تخصیص اعتبارات و منابع مالی مرتبط با این مصوبات در جریان است.
مخبر با اشاره به گزارش استاندار مازندران در خصوص اقدامات صورت گرفته برای حل مشکل پسماند این استان و نیز مسائل مرتبط با خرید مرکبات گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته و دولت حل کامل این مشکلات را با جدیت پیگیری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دولت در بخش مسکن و اشتغال برنامه ریزی و اقدامات گسترده ای را در پیش گرفته ، گفت: برای بخش اشتغال منابع و اعتبارات مالی مناسب با مکانیزم اجرا درنظر گرفته شده تا برای انواع اشتغال خرد، متوسط و خانگی هزینه شود.
وزیر جهاد کشاورزی نیز که برای بررسی مسائل کشاورزی در این جلسه حضور یافت، گزارشی از برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده در جهت رفع مشکلات کشاورزان و باغداران ارائه کرد و گفت: مازندران قطب امنیت غذایی و کشاورزی کشور است و وزارت جهاد کشاورزی با جدیت به دنبال حل و فصل مشکلات کشاورزان و باغداران این استان است.
استاندار مازندران هم در این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات استان طی یکسال اخیر ارائه کرد و گفت: با پیگیری های انجام شده مشکل تعهد ارزی برای صادر کنندگان کشاورزی در استان مازندران مرتفع شده و اعتبارات خوبی نیز برای تامین سرمایه در گردش صادر کنندگان پیش بینی شده است.
وی از احیاء ۵۷ واحد صنعتی غیرفعال در استان مازندران خبر داد و گفت: سیستم پسماند ساری که ۱۲ سال فقط ۲۰ درصد پیشرفت داشته، در یکسال اخیر ۶۵ درصد پیشرفت کرده و امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
استاندار مازندران ادامه داد: در بخش آسفالت روستایی به اندازه ۸ سال دولت گذشته کار انجام شده و در بخش آبرسانی به روستاها نیز در همین مدت یکسال اخیر به اندازه دولت گذشته اقداماتی صورت گرفته است.
در این جلسه نمایندگان مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی نیز هر کدام در سخنانی ضمن قدردانی از دولت به خاطر پیگیری مسائل استان، گزارشی از محدودیت ها و تنگناهای اصلی در حوزه های انتخابی و همچنین مشکلات استانی ارائه کردند و به بیان پیشنهادات و نظرات خود برای رفع کاستی ها و توسعه استان در حوزه های مختلف از جمله محیط زیست، اشتغال، کشاورزی، پسماند، راه سازی، صنایع و... پرداختند.
دیدگاه تان را بنویسید