کد خبر: 653741
|
۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۲۰:۲۹:۰۳
| |

با اجرای طرح های توسعه در شرکت آریان فولاد زمینه ایجاد 500 تا یک هزار شغل جدید مهیا می شود

مدیرعامل شرکت آریان فولاد گفت: با اجرای طرح های توسعه و راه اندازی خطوط ذوب القایی و افزایش میزان تولید تا 50 درصد ظرفیت شرکت در سال آینده زمینه اشتغال در این واحد صنعتی به دو هزار نفر خواهد رسید و امکان صادرات نیز مهیا خواهد شد.

با اجرای طرح های توسعه در شرکت آریان فولاد زمینه ایجاد 500 تا یک هزار شغل جدید مهیا می شود
کد خبر: 653741
|
۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۲۰:۲۹:۰۳

مدیرعامل شرکت آریان فولاد گفت: با اجرای طرح های توسعه و راه اندازی خطوط ذوب القایی و افزایش میزان تولید تا 50 درصد ظرفیت شرکت در سال آینده زمینه اشتغال در این واحد صنعتی به دو هزار نفر خواهد رسید و امکان صادرات نیز مهیا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ بهمن قاسمی روز سه شنبه در نشست خبری که در دفتر مرکزی شرکت آریان فولاد برگزار شد، با اشاره به وضعیت خطوط تولید این واحد بزرگ صنعتی اظهارداشت: امجتمع آریان فولاد در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد و شامل دو شرکت جدا از هم، با فاصله حدود ۱۵٠٠ متر از یکدیگر است که مجموعا بیش از ۸٠٠ هزار مترمربع مساحت و حدود ۱۳٠ هزار مترمربع فضای مسقف دارد.

قاسمی تصریح کرد: این مجتمع سه خط تولید میلگرد فعال با هر خط حدود 500 هزار تن ظرفیت تولید سالیانه دارد و در مجموع یک میلیون و 500 هزار تن ظرفیت اسمی و نیز دو خط نورد مقاطع به ظرفیت های 200 هزار تن در سال و 300 هزار تن در سال دارد.

وی بیان کرد: همچنین شرکت دو خط ذوب القایی 20 تن با جمع سالیانه 120 هزار تن ظرفیت تولید اسمی و یک خط ذوب قوس الکتریکی با کوره 20 تن حدود 120 هزار تن ظرفیت اسمی دارد که در این مجموعه جمعا 500 هزار تن انواع مقاطع فولادی شامل تیرآهن تا سایز 270 و نبشی، ناودانی، تسمه و ورق کم عرض تا عرض 400 میلیمتر تولید می شود.

2

مدیرعامل شرکت آریان فولاد یادآورشد: این شرکت ظرفیت تولید 2 میلیون تن نورد و 240 هزار تن شمش را دارد و در حال حاضر نیز مشغول بررسی و مطالعه امکان تولید ورق با عرض 500 میلیمتر و در آستانه راه اندازی سه خط ذوب القایی 50 تن بـا ظرفیت کل حدود 350 هزار تن هستیم و تلاش می کنیم در شش ماه آینده به بهره برداری برسد.

این کارآفرین نمونه کشور اظهارداشت: برای ساخت و توسعه آریان فولاد از سال 1380 تاکنون بیش از 560 میلیون دلار هزینه شده که همه این سرمایه ها از محل منابع داخلی شرکت و آورده شرکاء بوده است.

قاسمی گفت: در شرکت آریان فولاد یک خط ذوب قوس الکتریکی با ریخته گری 5 خطی 70 تن و ظرفیت حدود 550 هزار تن را به صورت دست دوم وارد کرده ایم اما به دلیل نبود زیرساخت های انرژی (در حدود 120 مگاوات) نمی توانیم در محل خود نصب کنیم لذا از کلیه واحدهایی که امکان تاسیس این خط در جوارشان میسر است تقاضا می شود نسبت به بررسی موضوع برای شراکت موردی به شرط صد درصد سرمایه گذاری از طرف آریان فولاد اقدام کنند تا ظرفیت ذوب این شرکت به ۶٠٠ هزار تن اسمی برسد.

وی بیان کرد: باعث افتخار است ذکر شود این شرکت با ۲ میلیون تن ظرفیت اسمی ضمن داشتن بالاترین تنوع محصول، بزرگترین کارخانه نورد خصوصی ایران و خاورمیانه هم می باشد و مهمترین مزیت شرکت تحویل محصول خریداری شده به مشتری در همان روز خرید است.

احداث تصفیه خانه پساب با ظرفیت دو هزار مترمکعب 

مدیرعامل شرکت آریان فولاد افزود: این شرکت حدود ۱۲۰ مگاوات برق خریداری کرده و تاسیسات بهره برداری از ‌پساب بویین زهرا را هم ایجاد کرده و به مرور در آستانه بهره برداری آزمایشی آن هستیم و امیدواریم تا فصل تابستان نسبت به افتتاح و بهره برداری رسمی از این تصفیه خانه به ظرفیت دو هزار مترمکعب در روز با 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری اقدام شود.

3

این فعال اقتصادی اظهارداشت: در مورد خاموشی های برق و قطع گاز تصور می شود مسئولان  در زمان تصمیم گیری توجهشان فقط به مدیران واحدهایی است که هیچ گزینه ای برای مقاومت نداشته و مجبور به مدارا هستند و متاسفانه به این مهم که پرسنل واحدهای تولیدی تمام زندگی شان براساس بهره وری و اضافه کار برنامه ریزی می‌شود و با تعطیلی واحد با تکانه ها و مشکلات بسیار سخت و گاها هولناکی مواجه می‌شوند توجهی نمی شود لذا درخواست می کنیم به این موضوع اهمیت داده شود و خاموشی ها بصورت منصفانه بین کل آحاد جامعه و صنایع و صنوف و مصارف تقسیم شود.

قاسمی بیان کرد: در مورد حقوق و دستمزد منصفانه باز هم نظر بر این است حقوق ها بر پایه ارز، به عنوان مثال ۲۵۰ الی ۳۰۰ دلار پایه تعیین شود و هر زمان بیش از ۵ درصد ارزش ریال تضعیف شد بر اساس واحدهایی ده درصدی تعدیل فوری اتفاق بیافتد و در مراحل بعدی جبران شود تا ترازی کمتر از پایه ۲۵۰ یا ۳۰۰ دلار شکل نگیرد و در صورتیکه ریال قوی تر شود به عنوان پاداش زحمات جامعه ورودی منفی صورت نگیرد و حقوق مطابق قانون نتواند کمتر از آخرین دریافتی باشد و در مراحل بعدی ناترازی احتمالی بر اساس پایه میانگین ۲۵۰ الی ۳۰۰ دلار حداقل جبران و تعدیل شود.

وی اظهار داشت: سعی می‌کنیم تا حد امکان به این سمت حرکت کنیم همانطور که در سال ۱۴۰۲ بعد از افزایش حقوق قانونی، حدود ۲۰ درصد نیز توسط شرکت افزایش داده شد امسال نیز تصمیم داریم بعد از افزایش حقوق قانونی، نسبت به سال قبل ۲۰ درصد هم بیشتر انجام دهیم یعنی در صورتیکه دولت ۲۰ درصد افزایش دهد ما تبدیل به ۴۰ درصد خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت آریان فولاد گفت: امیدواریم و تلاش خواهیم کرد تاثیر این افزایش را در هزینه نهایی و قیمت تمام شده با بالا بردن بهره وری کاهش داده یا خنثی کنیم.

این فعال اقتصادی افزود: ضمن قدردانی از فعالیت های بورس کالا خواستار شفافیت بیشتر در مکانیزم قیمت گذاری فاصله ۱۱ درصدی بین شمش و میلگرد هستیم و با توجه به اینکه فکر می‌کنیم خطایی در محاسبه اتفاق افتاده و نیاز هست دوباره بازنگری شود، خواهشمندیم ضمن انتشار نحوه محاسبه این عدد نسبت به ترمیم آن اقدام کنند.

4

قاسمی گفت: جامعه ما و مدیران و مسئولان و حتی افراد معمولی مانند خود ما به شدت نیاز داریم تا متوجه باشیم هر موضوعی حتما نیاز به راستی آزمایی دارد و حتی اگر در گذشته راستی آزمایی شده باید باز هم بررسی شود تا از احتمالات متداول مانند تغییرات بنیادین یا اشتباه قبلی تاثیر نپذیرفته باشد.

ایجاد اشتغال برای 1083 نفر

وی اظهارداشت: درحال حاضر با راه اندازی این شرکت بزرگ تولیدی برای 1-83 نفر به صورت مستقیم و 5 هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده و در طرورت اجرای طرح توسعه آمادگی داریم برای 700 تا یک هزار نفر دیگر نیز شغل جدید ایجاد کنیم.

این مدیر صنعتی تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم ما قطعی برق در تابستان و گاز در زمستان است و نبود زیرساخت انرژی موجب شده عملا حدود 4 ماه از سال از گاز و برق محرومیم ولی با همه این مشکلات که به تولید و اقتصاد ما آسیب می زند هم اکنون برای 1083 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده ایم و با همه مشکلات حتی یک نیرو نیز تعدیل نشده و پرداخت حقوق کارگران نیز با تاخیر مواجه نشده است.

وی اظهارداشت: قصد داریم برای تامین نیازهای شرکت خود یک نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 100 مگاوات احداث کنیم که امیدواریم همکاری لازم در این زمینه صورت گیرد.

قاسمی افزود: ساخت یک نیروگاه 20 مگاواتی به صورت CHP هم در دستور کار داریم که امیدواریم با همکاری مدیران بتوانیم برای آن اقدام کنیم.

5

برای ورود به بورس آماده می شویم

مدیرعامل شرکت آریان فولاد در خصوص ورود شرکت به بورس هم گفت: برای ورود به بورس باید تمهیدات و زیرساخت لازم مهیا شود و ساختارهای مالی را اصلاح کنیم و به ظرفیت تولید بالا هم برسیم که امیدواریم و تلاش می کنیم از نیمه دوم سال آینده بتدریج برای ورود به بورس اقدام کنیم تا این کار در سال 1404 محقق شود.

آماده افزایش تولید تا 50 درصد ظرفیت هستیم

قاسمی اظهارداشت: مجتمع آریان فولاد نیاز خود به ادغام یا شراکت با  فعالان صاحب صلاحیت را مجددا اعلام کرده و دست دوستی و نیاز با هدف هم افزایی و افزایش بهره وری و توانایی ها را به سوی همکاران و علاقه مندان فعالیت در این رشته دراز کرده و حاضریم پهر گونه پیشنهادی را در این مورد با نظر مثبت بررسی کنیم.

6

مدیرعامل شرکت آریان فولاد گفت: در این شرکت در حال حاضر با حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنیم که ناشی از عوامل مختلفی چون تعطیلی های ناترازی انرژی، ضعف های کلان مدیریتی، مشکلات فنی مرتبط با تولید، سرمایه در گردش، ضعف در بازاریابی و فروش است که امیدواریم بتوانیم علیرغم همه این عوامل سال آینده به ۵۰ درصد ظرفیت اسمی خود برسیم.

قاسمی تصریح کرد: شرکت آریان فولاد هم اکنون با 35 درصد ظرفیت خود فعالیت می کند که آمادگی داریم در صورت همراهی مسئولان این ظرفیت را تا 50 درصد رسانده و تا یک هزار شغل جدید نیز ایجاد کنیم.

وی گفت: بر اساس چشم انداز بایستی تولید فولاد در کشور به 24 میلیون تن می رسید که هم اینک حدود 32 میلیون تن تولید داریم که میزان مصرف داخلی حدود 17 میلیون تن است که می توانیم حدود 10 تا 15 میلیون تن آن را صادر کنیم.

thm_868_12285441_207

قاسمی اضافه کرد: کیفیت بالای محصولات فولادی «شرکت آریان فولاد» به گونه ای است که می توانیم تولیدات خود را به کشورهای همسایه، عربی، اروپا و آسیای شرقی هم صادر کنیم و اگر در کشور مدیریت اصولی صورت گیرد امکان صادرات و ارزآوری نیز مهیا می شود.

 وی ادامه داد: ما قدردان کمک های جامعه خبرنگاری و نشریاتی هستیم که تلاش می‌کنند تا حد امکان بسترهای شفافیت باز مانده و از تولید حمایت شود اما هنوز شرکت های مهمی چون آریان فولاد بخوبی معرفی و شناسانده نشده که امیدواریم این خلاء با کمک اصحاب رسانه جبران شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها