کد خبر: 262352
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۸ ۱۷:۲۹:۰۰
| |

مقام سوری:

ایجاد اتصال ریلی با ایران و عراق در اولویت ماست

وزیر حمل‌و‌نقل سوریه اعلام کرد که اتصال ریلی بین دمشق، بغداد و تهران از جمله اولویت‌هایی است که این وزارتخانه در راستای آن فعالیت می‌کند.

ایجاد اتصال ریلی با ایران و عراق در اولویت ماست
کد خبر: 262352
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۸ ۱۷:۲۹:۰۰

اعتمادآنلاین| «علی حمود» وزیر حمل‌و‌نقل سوریه درباره طرح‌های این کشور برای اتصال ریلی با جمهوری اسلامی ایران و عراق اظهاراتی مطرح کرد.

حمود تأکید کرد که اتصال ریلی بین سوریه، عراق و ایران از جمله اولویت‌هایی است که وزارت حمل‌و‌نقل سوریه در راستای آن فعالیت می‌کند.

شبکه خبری «روسیا الیوم» به نقل از این مسئول سوری گزارش داد که متصل کردن سوریه به عراق و ایران از طریق راه‌آهن، در منطقه مرزی شلمچه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم ساخت 32 کیلومتر خط آهن در خاک عراق برای متصل شدن به راه آهن بصره، گفت که این اتصال ریلی باعث خواهد شد که مردم عراق بتوانند به مناطق مختلف ایران سفر کنند و وارد سوریه شوند و کالا مبادله کنند.

گفتنی است که راه آهن بصره به بغداد، کربلا، کاظمین و شمال عراق وصل می‌شود.

حمود همچنین اعلام کرد، سیستم ریلی که قرار است، ساخته شود با شرکت‌های آسیای میانه در ارتباط است و این شرکت‌ها نیز با راه آهن چین و روسیه ارتباط دارند.

وزیر حمل‌و‌نقل سوریه تصریح کرد که عملیات اتصال خطوط ریلی باعث خواهد شد که عراق بتواند شهروندان و کالاهای خود را از طریق ایران، به روسیه و چین و از آنجا به سوریه انتقال دهد.

وی در ادامه اعلام کرد که این سیستم ریلی بخشی از سامانه جاده ابریشم خواهد بود که سوریه قصد دارد در خاک خود آن را ایجاد کند.

حمود در پایان تأکید کرد که خطوط ریلی این امکان را برای زائران عتبات عالیات در عراق و سوریه فراهم خواهد کرد که بتوانند به سهولت به زیارت بروند.

در همین ارتباط، «مازیار یزدانی» معاون فنی و زیربنایی شرکت راه‌آهن 20 آذر ماه گذشته درباره ساخت راه آهن شلمچه به بصره گفت: «32 کیلومتر از مسیر اتصال راه آهن ایران به عراق باقی مانده است که با ساخت پل ریلی بازشو به طول 800 متر و 31 کیلومتر باقی به صورت کفی در خاک عراق این اتصال برقرار خواهد شد».

یزدانی درباره ساخت خط آهن شلمچه ــ بصره تأکید کرد: «با ساخت این دو پروژه و افتتاح این مسیر، راه‌آهن ایران به عراق و از آنجا به بندر لاذقیه سوریه متصل می‌شود و پیش بینی می شود حجم مناسبی از بار از سوریه به ایران بیاید».

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها