فرمانده نیروی زمینی ارتش عربستان:
عربستان آمادگی مقابله با هر تهدیدی را دارد
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تغییرات این نیرو گفت: یکانهای نیروی زمینی ارتش با توجه به تغییراتی که در ماهیت آنها بوجود آمده است، آمادگی مقابله با هر تهدیدی را دارند.
اعتمادآنلاین| «مضاوی الرشید» شخصیت بارز آکادمیک و مخالف رژیم سعودی در مقاله ای در سایت "میدل ایست" انگلیس با انتقاد از سیاست های محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و نفوذ مسئولان سعودی در بدنه مدیریتی توئیتر برای جاسوسی از شهروندان عربستان گفت: حتی سکوت در عربستان سوت و کور، به یک جرم تبدیل شده است.
وی افزود: بن سلمان می خواهد مخالفان را زیر نظر گرفته و بازداشت کند و فعالیت شهروندان عربستانی در تبعید را تضعیف کند و بر همین اساس، رژیم سعودی از طریق شبکه های اجتماعی دانشجویان و شخصیت های آکادمیک و فعالان عربستانی را از نزدیک زیر نظر می گیرد و سپس کنسولگری های مختلف عربستان پرونده های آماده شده درباره آنها را به ریاض ارسال می کنند.
الرشید گفت: دولت آمریکا دو کارمند سابق توئیتر را به جاسوسی برای عربستان محکوم کرد، زیرا به اطلاعات شخصی بیش از شش هزار کاربر توئیتر از جمله یک شخصیت بارز نزدیک به جمال خاشقجی روزنامه نگار مقتول عربستانی نفوذ کرده بودند.
جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد رژیم سعودی در کنسولگری عربستان در شهر استانبول ترکیه به قتل رسید.
الرشید تصریح کرد: گفته می شود یک وکیل سعودی همان کسی است که دو کارمند سابق توئیتر را با پرداخت دهها هزار دلار و هدایای گرانقیمت به خدمت گرفته بود و ماموریت آنها ارایه اطلاعات مربوط به منتقدان رژیم سعودی به بدر العساکر مدیر دفتر ویژه بن سلمان بود.
وی افزود: العساکر چه بسا الان در دفتر بن سلمان نشسته است و فکر می کند که جدیدترین رسوایی را چطور جمع و جور کند و چگونه چهره عربستان را به عنوان یک محل امن برای سفرهای گردشگری بازتعریف کند.
به عقیده الرشید، رژیم سعودی به دلایلی توئیتر و دیگر شبکه های اجتماعی را فیلتر و مسدود نخواهد کرد. یک دلیل این است که بن سلمان می خواهد از طریق این شبکه ها دوره جدیدی را پایه ریزی کند که به او اجازه می دهد که کمپین های تبلیغاتی به نفع خودش راه بیندازد و اصلاحات مورد ادعای خود را تبلیغ و ترویج کند.
وی افزود: بن سلمان می داند که جوانان سعودی عملا در شبکه های اجتماعی غرق هستند و انتظارات و خواسته ها و انتقادهای خود از رژیم سعودی را در آن ابراز می دارند.
الرشید گفت: جوانان سعودی این شعار بن سلمان را که "عربستان بزرگ و عالی است"، به باد تمسخر گرفتند. آنها اشاره کردند که این شعار صرفا یک تبلیغات است که نمی تواند گُسلهای رژیم سعودی را درخصوص بازداشت و شکنجه زندانیان سیاسی و عقیدتی و نظایر آن را بپوشاند.
وی افزود: بن سلمان نظارت بر شبکه های اجتماعی را تشدید کرده است. او ارتشی سایبری را برای دروغ پراکنی و زیر نظر گرفتن صداهای مخالف و اعمال شدیدترین مجازات علیه آنها بسیج کرده است. این وضعیت باعث شده که مخالفان در تبعید ابتکارعمل را در دست بگیرند و پرچم را از دست همقطاران تحت محاصره خود در داخل عربستان بگیرند.
به گفته الرشید، بن سلمان از توئیتر برای رصد مخالفان و دستگیری آنها و تضعیف فعالیت های شهروندان سعودی خارج از عربستان استفاده می کند. رژیم سعودی اکثرا به منتقدان خود در خارج گفته است که باید برای تمدید گذرنامه خود به عربستان بازگردند و همین امر باعث شده است که آنها خواهان پناهندگی سیاسی شوند یا برخی در کشورهای غربی سرگردان باقی بمانند.
این نویسنده گفت: جاسوسان رژیم سعودی در داخل توئیتر بخشی از سازوکاری بودند که از تبعیدشدگان گزارش تهیه و آنها را آزار و اذیت می کردند؛ به ویژه فعالان و صداهای رسایی نظیر عمر الزهرانی که نماد مقاومت در رسانه ها شد.
وی افزود: توئیتر ثابت کرد که ابزار شنود جدیدی برای گرفتن و مجازات مخالفان رژیم سعودی و پاداش برای چاپلوسان این رژیم است و با این اوصاف، سکوت به نوبه خود یک جرم به شمار می رود.
الرشید تاکید کرد: وجهه بن سلمان تا حدی خراب شده است که دیگر نمی توان هیچ بخشی از آن را اصلاح کرد.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید