طی نوشتاری صورت گرفت؛
توضیحات سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل درباره مکالمه سفیر آمریکا با تختروانچی
علیرضا میریوسفی، سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل طی مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی توضیحاتی درخصوص مکالمه کوتاه سفیر جدید آمریکا در سازمان ملل با مجید تختروانچی سفیر جمهوری اسلامی ایران در این سازمان ارائه کرد.
اعتمادآنلاین| علیرضا میریوسفی سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل طی مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی توضیحاتی درخصوص مکالمه کوتاه سفیر جدید آمریکا در سازمان ملل با مجید تخت روانچی سفیر جمهوری اسلامی ایران در این سازمان ارائه کرد.
میریوسفی تصریح کرد: طبق روال معمول سازمان ملل که بعد از جلسات، سفرا با یکدیگر صحبت میکنند، سفیر آمریکا در پایان جلسه شورا نزد سفیر ایران رفت و در مورد کودک بیماری که مورد اشاره قرار گرفته بود سوال کرد که ایشان در چارچوب مطالب سخنرانی خود به آن پاسخ داد. در این گفتوگوی کوتاه هیچ موضوع دیگری مطرح نشد.
مجید تختروانچی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نشست شورای امنیت که برای بررسی گزارش دبیرکل سازمان ملل درباره آخرین وضعیت اجرای قطعنامه 2231 برگزار شد، در بخشی از سخنانش گفت: «تحریمهای آمریکا غیرمشروع، غیراخلاقی، غیرانسانی و ظالمانه است. شرم آور است که زورگویی آمریکا باعث توقف صادرات برخی داروها به ایران و کابوس برخی بیماران شده است. به طور مثال، یک شرکت اروپایی تحت فشار تحریمهای آمریکا صادرات باندهای مخصوص بیماران ای-بی که حاصل شرایط ژنتیکی نادر است و منجر به تاول زدن آسان پوست میشود، را متوقف کرده است.
آوا، دختر دوساله اهوازی، که از ای-بی رنج می برد یکی از کودکان پروانه ای بود. بیماران پروانه ای به این نام خوانده میشوند، چون پوست شان نظیر پروانه ها شکننده است. برای جلوگیری از عفونت، زخم های پروانه ای باید با باندهای مخصوص پوشیده شود. حتی آن باندهای مخصوص هم درد را مرتفع نمی کند، اما استفاده از باندهای جایگزینش وحشتناک هستند، چرا که در زمان برداشته شدن، پوست کودکان را می کند. در این روزها، واردات این باندها برای بیماران پروانه ای تقریبا غیرممکن شده و حیات سایر کودکان بی گناه پروانه ای، نظیر آوا را به خطر انداخته است. هم اکنون کودکان پروانهای درد ناشی از تحریمهای غیرانسانی آمریکا را با دل و جان خود لمس میکنند. خرداد سالجاری آوا از درد برای همیشه رهایی یافت و درگذشت. داستان وی فقط بخش بسیار کوچکی از کل ماجرا است، چرا که کودکان و بزرگسال مبتلا به سرطان و بیماریهای خاص در سکوت به مبارزه با مرگ می پردازند. کشتار کودکان و بیماران اقدام شجاعانه ای نیست!»
منبع: میزان
دیدگاه تان را بنویسید