آمریکا - ایران؛ سریال برخوردها ادامه دارد
با وجود گذشت زمان هنوز ایرانیها حادثه تعرض به هواپیمای مسافربری خود در مسیر فرودگاه بینالمللی دوبی که در سال 1988، آتش گشودن نیروهای دریایی آمریکا منجر به سقوط و کشته شدن تمام 290 سرنشین آن شد را فراموش نکردهاند. آن حادثه نیز یک تراژدی بود که در بحبوحه تنش جهانی اتفاق افتاد.
اعتمادآنلاین| با وجود گذشت زمان هنوز ایرانیها حادثه تعرض به هواپیمای مسافربری خود در مسیر فرودگاه بین المللی دبی که در سال 1988، آتش گشودن نیروهای دریایی آمریکا منجر به سقوط و کشته شدن تمام 290 سرنشین آن شد را فراموش نکرده اند. آن حادثه نیز یک تراژدی بود که در بحبوحه تنش جهانی که بسیار شبیه تنش فعلی در منطقه بود و در حین جنگ ایران و عراق اتفاق افتاد.
القدس العربی، چاپ لندن نوشت: در قسمت جدیدی از سریال «رعب و وحشت» مستمر بین آمریکا و ایران، جنگنده آمریکایی متعرّض هواپیمای مسافربری ایران شد که از تهران به سمت بیروت در حرکت بوده و در مسیر خود به پایگاه آمریکایی التنف در مرزهای سوریه با عراق و اردن نزدیک شد. در ادامه این حادثه، خلبان هواپیمای ایرانی مجبور شد به سرعت بر ارتفاع بیفزاید، تا در نهایت در فرودگاه رفیق الحریری فرود آید.
در ادامه این مطلب آمده است: طبق روایت آمریکا، این حادثه برای اطمینان از هویت هواپیمای مسافربری و تضمین امنیت و سلامت نیروهای ائتلاف در پایگاه التنف اتفاق افتاده و کاملا براساس معیارهای بینالمللی بوده است. این در حالی است که مسئولان ایرانی آنچه اتفاق افتاده را نقض صریح امنیت هوایی میدانند، علاوه بر اینکه تهدید به پیگیری حقوقی موضوع کردند و دبیر کل سازمان ملل را در جریان تفاصیل این حادثه گذاشتند.
تعرض به هواپیمای مسافربری ایران نیز در ضمن پروندههای این کشور با جامعه جهانی قرار میگیرد، که مهمترین بخش آن، عملیات رد و بدل شده بین ایران و ایالات متحده و هم پیمانان غربی آن است.
با وجود گذشت زمان هنوز ایرانیها حادثه تعرض به هواپیمای مسافربری خود در مسیر فرودگاه بینالمللی دبی که در سال 1988، آتش گشودن نیروهای دریایی آمریکا منجر به سقوط و کشته شدن تمام 290 سرنشین آن شد را فراموش نکردهاند. آن حادثه نیز یک تراژدی بود که در بحبوحه تنش جهانی که بسیار شبیه تنش فعلی در منطقه بود و در حین جنگ ایران و عراق اتفاق افتاد.
با وجود اتهاماتی که رد وبدل میشود، حادثه تعرض به هواپیمای مسافربری ایران، میتواند تنها یک فاصله کوتاه تا وقوع جنگ منطقهای طولانی مدتی باشد. به دنبال حادثه هواپیمای اوکراین، آمریکاییها نیز اعتراضات گستردهای را در واکنش به کشته شدن یک شهروند سیاه پوست توسط پلیس آمریکا به راه انداختند و در نهایت هر دو دولت ایران و آمریکا بیش از هر چیز به درگیریهای خود با یکدیگر میپردازند.
منبع: انتخاب
دیدگاه تان را بنویسید