رئیس جمهور چک از ترامپ خواست شکست را قبول کند
رئیس دولت جمهوری چک از همتای آمریکایی خود درخواست کرد در برابر نتیجه انتخابات تسلیم شده و مایه شرمساری کشورش نشود.

اعتمادآنلاین| «میلوش زِمان» رئیس دولت جمهوری چک روز پنجشنبه به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا توصیه کرد شکست را بپذیرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، زمان در مصاحبهای گفت: «شخصاً معتقدم اینکه [ترامپ] تسلیم شده و اینطور مایه شرمساری نباشد و اجازه دهد رئیس جمهور جدید وارد دفتر [کاخ سفید] شود، بسیار عقلانیتر خواهد بود».
زمان در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا یکی از حامیان ترامپ بود اما رفته رفته از وی فاصله گرفت و به چین و روسیه نزدیکتر شد.
در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (13 آبان) برگزار شد، برآورد رسانهها حاکی است «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات با 306 رأی الکترال در مقابل 232 رأی ترامپ پیروز شده است.
طبق قوانین آمریکا هر یک از نامزدهای انتخاباتی که بتواند 270 رأی الکترال را به دست بیاورد به عنوان رئیسجمهور آمریکا انتخاب شده و مجوز ورود به کاخ سفید را به دست میآورد.
تیم دونالد ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده و شکایتهایی را در چند ایالت علیه آنچه به گفته آنها تخلفها و تقلبهای انتخاباتی است، مطرح کرده است اما این شکایتها در چند ایالت رد شدهاند.
ترامپ هفته گذشته در توئیتی به طور تلویحی به پیروزی بایدن در انتخابات اعتراف کرد اما ساعتی بعد، پذیرش هر گونه شکست در انتخابات را رد کرد.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید