آغاز واکسیناسیون کرونا در ترکیه
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه شامگاه امروز اعلام کرد که کشورش فرآیند واکسیناسیون علیه نسل جدید ویروس کرونا (کووید-19) را فردا (پنج شنبه) آغاز می کند و در مرحله نخست نیز، همه اعضای کادر درمان واکسن را دریافت خواهند کرد.
اعتمادآنلاین| وزیر بهداشت ترکیه از آغاز واکسیناسیون کادر درمان این کشور از فردا خبر داده و خود نیز نخستین دوز از یک واکسن چینی را تزریق کرد.
به گزارش بخش عربی خبرگزاری آناتولی ترکیه (AA)، فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت این کشور شامگاه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که کشورش فرآیند واکسیناسیون علیه نسل جدید ویروس کرونا (کووید-19) را فردا (پنج شنبه) آغاز می کند و در مرحله نخست نیز، همه اعضای کادر درمان واکسن را دریافت خواهند کرد.
کوجا در گفت و گو با خبرنگاران همچنین از اجرای برنامه واکسیناسیون علیه ویروس کرونا با شفافیت بالا به عنوان اولویت اصلی دولت ترکیه نام برد و تاکید کرد که شهروندان این کشور می توانند فرآیند واکسیناسیون را از طریق اینترنت به صورت زنده پیگیری کنند.
وزیر بهداشت ترکیه که خود در یکی از بیمارستان های شهر آنکارا، نخستین دوز از واکسن ساخت شرکت سینوواک بیوتک چین علیه ویروس کرونا موسوم به کروناواک را دریافت کرد، ضمن ابراز اطمینان نسبت به این که روزهای روشنی در پیش دارند، خاطر نشان ساخت که واکسینه شدن مقامات ارشد کشورش، الگویی برای همگان خواهد بود.
کوجا ضمن تاکید بر لزوم این که همگان باید واکسینه شوند چرا که واکسیناسیون از مهم ترین راه های محافظت در برابر پاندمی کرونا به شمار می آید و برای بازگشت به زندگی عادی نیز باید واکسن دریافت کرد، اظهار داشت: برای انجام واکسیناسیون و پایبندی به تدابیر و محدودیت های اعمال شده تا پایان پاندمی کرونا مصمم هستیم.
این در حالی است که ساعتی پیش از آن نیز سازمان دارو و تجهیزات پزشکی وابسته به وزارت بهداشت ترکیه، با صدور بیانیه ای اعلام کرد که با استفاده اضطراری از واکسن کروناواک در این کشور موافقت کرده است.
بنا بر آن چه در بیانیه سازمان دارو و تجهیزات پزشکی ترکیه آمده، مجوز استفاده اضطراری از واکسن کروناواک پس از ارزیابی داده های علمی مربوط به این واکسن و تکمیل فرآیند بررسی آن در آزمایشگاه های این سازمان طی 14 روز، صادر شده است.
یادآور می شود که پیشتر دولت ترکیه از تصمیم خود برای خرید 75 میلیون دوز از واکسن کروناواک و همچنین واکسن مشترک شرکت های «فایزر» آمریکا و «بیونتک» آلمان در فصل زمستان و ادامه تلاش برای ساخت واکسن محلی ضد کرونا خبر داده و نخستین محموله از این واکسن چینی نیز در اوایل ماه جاری میلادی وارد این کشور شده بود.
منبع: انتخاب
دیدگاه تان را بنویسید