ادعای رویترز:
دولت هند قصد خرید واکسن خارجی را ندارد
باوجود گسترش دومین موج کرونا در سراسر هند و آمار نگران کننده از تعداد مبتلایان به این ویروس دو مقام دولتی به رویترز گفتهاند که دولت هند خود قصد واردات واکسن های کرونا را ندارد اما انتظار دارد شرکتها این کار را انجام دهند.
اعتمادآنلاین| دو مقام دولتی هند معتقدند باوجود تعداد بالای مبتلایان به کرونا در این کشور دولت به جای خرید واکسنهای خارجی به دنبال حمایت از تولید کنندگان داخلی واکسن کروناست.
به گزارش تسنیم و به نقل از رویترز، باوجود گسترش دومین موج کرونا در سراسر هند و آمار نگران کننده از تعداد مبتلایان به این ویروس دو مقام دولتی به رویترز گفتهاند که دولت هند خود قصد واردات واکسن های کرونا را ندارد اما انتظار دارد شرکتها این کار را انجام دهند.
به گفته این منابع دولت ناریندرا مودی به جای واردات واکسن تصمیم دارد که از تولید کنندگان داخلی واکسن حمایت کرده و خرید واکسن از آنها را تضمین کند.
پس از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در ماه جاری دولت مودی از شرکتهای فایزر، مدرنا و جانسون اند جانسون خواست تا مجوز فروش محصولات خود در داخل هند را اخذ کنند و بدین منظور قوانین مربوط به این کار تسهیل کرد.
اما به گفته منابع دولت اکنون خرید واکسن از تولیدکنندگان خارجی واکسن را به عهده شرکتها گذاشته درحالیکه اکثر محصولات تولیدکنندگان داخلی ازجمله موسسه سرم هند و بهارات بیوتک را خریداری کرده است.
یک مقام دولتی درباره شرایط فعلی گفت: وضعیت ناامید کننده است. دولت اجازه واردات واکسن به شرکای محلی شرکتهای داروسازی را می دهد اما دولت فدرال آنها را نخواهد خرید.
دومین مقام دولتی نیز گفته : تصور نمیکنم دولت واکسن های خارجی را خریداری کند.
هند با جمعیت 1.3 میلیارد نفری شاهد ابتلای 17.31 میلیون نفر به این ویروس و مرگ 195123 نفر تاکنون بوده است. به گزارش وزارت بهداشت هند تنها در شب گذشته 2812 نفر جان خود را از دست دادهاند. با اینحال کارشناسان بهداشتی معتقدند که تعداد دقیق مرگ و میر احتمالا به مراتب بالاتر از رقم اعلام شده است.
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند امروز (دوشنبه) شاهد ثبت یک رکورد تازه بود. این درحالی است که کشورهای اروپایی مانند آلمان و فرانسه و همچنین آمریکا وعده ارسال کمکهای پزشکی به این کشور را دادهاند.
تعداد مبتلایان به این ویروس در 24 ساعت اخیر 352991 نفر اعلام شده که این مسئله باعث شلوغی بیش از حد بیمارستان های دهلی کمبود تجهیزات پزشکی و تختهای بیمارستانی و عدم پذیرش بیماران از سوی بیمارستانها شده است.
دیدگاه تان را بنویسید