کد خبر: 490681
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۶:۲۷
| |

اشتاین‌مایر برای دور بعدی ریاست جمهوری آلمان اعلام آمادگی کرد

فرانک والتر اشتاین مایر رئیس جمهور کنونی آلمان رسما اعلام کرد که برای دور بعدی ریاست جمهوری آلمان آمادگی دارد. او در نشست مطبوعاتی که به همین دلیل برنامه ریزی شده بود گفت: می‌خواهم کشورمان را در مسیر به سوی آینده همراهی کنم.

اشتاین‌مایر برای دور بعدی ریاست جمهوری آلمان اعلام آمادگی کرد
کد خبر: 490681
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۶:۲۷

اعتمادآنلاین| رییس جمهور کنونی آلمان اعلام کرد که آماده است تا یک دور دیگر برای این پست نامزد شود. فرانک والتر اشتاین‌مایر از سال 2017 رییس جمهور آلمان است. این مقام از سوی مجمع فدرال انتخاب می‌شود.

به گزارش ایسنا، فرانک والتر اشتاین مایر رسما اعلام کرد که برای دور بعدی ریاست جمهوری آلمان آمادگی دارد. او در نشست مطبوعاتی که به همین دلیل برنامه ریزی شده بود گفت: «می‌خواهم کشورمان را در مسیر به سوی آینده همراهی کنم.»

رییس جمهوری آلمان در ادامه سخنانش گفت: « پس از یک دوران سخت پاندمی، آلمان در مقطع حساسی قرار دارد. کرونا زخم به جا گذاشت و ما برای یافتن مسیر مقابله با آن درگیر کشمکش شدیم. من می‌خواهم برای ترمیم این زخم‌ها کمک کنم.»

اشتاین مایر تاکید کرده که نمی‌خواهد جامعه آلمان پس از پاندمی دوپاره شود و بی‌اعتمادی و ترس بر آن حکمفرما باشد. او گفته "با استفاده از تمامی تجاربی که به دست آورده‌ایم باید با هم آینده را بسازیم."

رییس جمهوری آلمان از مردم این کشور خواست تا در این راه و بیش از هرچیز برای مقابله با تغییرات اقلیمی همراه باشند.

به گزارش دویچه‌وله، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان غیرمستقیم از تصمیم اشتاین‌مایر استقبال کرده است. سخنگوی دولت، اشتفان زایبرت گفته که صدراعظم با رییس جمهور تلفنی صحبت کرده و مراتب "احترام فوق‌العاده" خود برای او و همینطور برای پست ریاست جمهوری را به آگاهی رسانده است.

تا کنون یکی از اعضای بلندپایه حزب چپ‌ها و دبیرکل حزب دم‌وکرات‌های آزاد نیز از نامزدی اشتاین مایر برای دوره بعدی ریاست جمهوری حمایت کرده‌اند.

اشتاین‌مایر عضو حزب سوسیال دموکرات و به مدت چهار سال رییس فراکسیون این حزب در پارلمان آلمان بود. او در دولت گرهارد شرودر، جانشین صدراعظم و رییس کاخ صدراعظم و در دو کابینه آنگلا مرکل وزیر امور خارجه بود.

او به عنوان وزیر خارجه، نماینده آلمان در مذاکرات اتمی با ایران بود که منجر به توافق برجام در سال 2015 شد.

مجمع فدرال آلمان در فوریه 2017 با 75 درصد آرا اشتاین‌مایر را به عنوان دوازدهمین رییس جمهوری آلمان برگزید.

رییس جمهور در آلمان قدرت اجرایی ندارد اما بر اساس نتایج انتخابات و توازن قوا در مجلس، نامزد صدراعظمی را به مجلس معرفی می‌کند و رسمیت یافتن مقام صدراعظم هم مشروط به تایید کتبی رئیس جمهور است. او قراردادهای میان کشوری را امضا می‌کند و قوانین مجلس نیز پس از تایید او به اجرا درمی‌آیند. اعلام وضعیت جنگی هم در اختیارات رئیس جمهور است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها