کد خبر: 502709
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۷ ۱۱:۵۵:۵۵
| |

عبور قربانیان کرونا در جهان از مرز 4 میلیون نفر

براساس داده‌های دانشگاه جان هاپکینز آمار رسمی قربانیان کرونا در جهان روز چهارشنبه از مرز 4 میلیون نفر عبور کرد.

عبور قربانیان کرونا در جهان از مرز 4 میلیون نفر
کد خبر: 502709
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۷ ۱۱:۵۵:۵۵

اعتمادآنلاین| شمار قربانیان کرونا در جهان درحالی روز چهارشنبه از مرز 4 میلیون نفر عبور کرد که این بحران به شکل فزاینده‌ای به یک رقابت میان واکسناسیون و سویه بسیار مسری دلتا تبدیل می‌شود.


به گزارش ایرنا از نشریه "ویک" طبق برآوردهای انجام شده از موسسه تحقیقات صلح اسلو، شمار تلفات ویروس کرونا طی یک و نیم سال گذشته، تقریباً برابر با تعداد کشته شدگان در تمام جنگهای جهان از سال 1982 تاکنون است.


درحال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند دارای بیشترین آمار قربانیان کرونا هستند. درآمریکا 606 هزار نفر، در برزیل 520 هزار نفر و در هند بیش از 405 هزار نفر جان خود را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست داده‌اند.


با وجود این، کارشناسان معتقدند آمار جهانی قربانیان کرونا به دلیل عدم رسیدگی به موارد و همچنین پنهان کاری عمدی بسیار بیشتر از رقم اعلام شده است.


در هفته‌های اخیر سویه دلتای ویروس کرونا که برای اولین بار در هند کشف شد، در سرتاسر جهان زنگ خطر را به صدا درآورده است و به سرعت در کشورهای مختلف حتی آن‌هایی که تعداد زیادی از جمعیت خود را واکسینه کرده‌اند، منتشر شده است.


سازمان جهانی بهداشت اخطار داده است که سویه دلتا می‌تواند تلاش‌ها برای واکسناسیون جمعیت کشور را با مشکل مواجه کند.


در همین حال، بحران کرونا از شکاف و بی‌عدالتی عمیق در جهان پرده داشته است. درحالی که تعداد محدودی از کشورها مشغول واکسینه جمعیت خود هستند، کشورهای آفریقایی و فقیر در جهان به سختی به واکسن‌ها دستی پیدا کرده‌اند.


اندونزی همچنان در تلاش برای کنترل موارد روزانه ابتلا به کرونا می‌باشد و سعی می‌کند واکسن بیشتری برای جمعیت خود تهیه نماید. در این کشور نیز سویه دلتا غالب است.


دبیرکل سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش روز پنجشنبه گفت: "واکسن‌ها پرتوی از امید را ایجاد می‌کنند، اما بیشتر جهان هنوز به واکسن دسترسی ندارند.


سازمان جهانی بهداشت در ماه جاری با هدف جلوگیری از انگ زدن به کشورهایی که انواع جهش یافته ویروس کرونا در آنجا شناسایی شده، تصمیم گرفت تا بجای اسامی پیشین از حروف الفبای یونانی برای نامگذاری ویروس‌ها استفاده کند.


براین اساس نام ویروس (B. 1. 1. 7) که برای نخستین بار در انگلیس شناسایی شد، "آلفا" و ویروس (B. 1. 351) که برای اولین بار در آفریقای جنوبی دیده شد "بتا" خوانده می‌شود (P. 1) هم "گاما" و (B. 1. 617. 2) هند هم "دلتا" نامگذاری می‌شود. دیگر سویه‌های شناسایی شده به همین ترتیب و براساس حروف الفبای یونانی نامگذاری می‌شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها