کد خبر: 503253
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۹ ۱۴:۵۶:۰۰
| |

معترضان لبنانی راه‌های ارتباطی در بیروت و طرابلس را مسدود کردند

معترضان لبنانی در اعتراض به وخیم‌تر شدن شرایط اقتصادی و معیشتی، روز شنبه، راه های ارتباطی در بیروت، طرابلس و دیگر مناطق لبنان را مسدود کردند.

معترضان لبنانی راه‌های ارتباطی در بیروت و طرابلس را مسدود کردند
کد خبر: 503253
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۹ ۱۴:۵۶:۰۰

اعتمادآنلاین| در همین حال، منابع خبری لبنان از ازدحام در پمپ بنزین های شهر طرابلس و وقوع برخی درگیریها در منطقه الزاهریه در صف بنزین حکایت دارد.


به گزارش ایرنا همزمان مرکز کنترل ترافیک لبنان اعلام کرد که به خاطر تدابیر امنیتی، تقاطع عبدالناصر در منطقه «کونیش مزرعه» بیروت و در محله سوق الاحد در ناحیه الفیل به سمت پل الفیات بسته شده است.


منابع خبری همچنین از بسته شدن مسیر رفت و برگشت اتوبان البداوی در شمال لبنان خبر دادند.

اعتراضات در بیروت و طرابلس و دیگر مناطق لبنان به خاطر اوضاع اقتصادی و معیشتی است.


مسئولان لبنانی برای سومین بار در کمتر از دو هفته قیمت نان را افزایش داده اند. دولت همچنین قیمت سوخت را نیز در هفته های اخیر افزایش داده است.


این درحالی است که کاهش ارزش پول ملی لبنان همچنان ادامه دارد و هم اکنون هر دلار آمریکا 19300 لیر در لبنان قیمت گذاری می شود.

اعتراض‌ها در لبنان از مدت‌ها پیش در جریان است؛ کشوری که در آن از یک سو معترضان خواستار تامین زندگی مناسب و معقول برای شهروندان هستند و از سوی دیگر تشکیل یک دولت انتقالی برای دستیابی به منافع عمومی ضروری است.

پیشتر، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان در پایان اجلاس یک روزه رهبران مسیحی لبنان در واتیکان، از رهبران لبنان خواسته بود منافع حزبی را کنار گذاشته و برای برقراری صلح و ثبات در این کشور تلاش کنند.

او تاکید کرد که در نهایت، این سران قدرت در لبنان هستند که قاطعانه در این باره که برای صلح واقعی و نه برای منافع شخصی کار کنند، تصمیم خواهند گرفت.

شرایط این روزهای لبنان به حدی وخیم شده که سازمان ملل متحد هشدار داده که 80 درصد مردم این کشور پول برای خرید غذا ندارند و این درحالی است که تشکیل کابینه لبنان در گیر و دار درگیری های حزبی پس از حدود هشت ماه هنوز ادامه دارد.

شرایط سیاسی - اقتصادی و اجتماعی لبنان به دلیل مشکلات فراوان این کشور طی دو سال گذشته روز به روز وخیم تر می شود، به حدی که "حسان دیاب"، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان چندی پیش اعلام کرد که این کشور «در معرض خطر جدی و در آستانه فروپاشی قرار دارد» و سازمان ملل هم هشدار داد که بیش از سه چهارم خانوارهای لبنانی از جمله 100 درصد آوارگان سوری ساکن این کشور، غذا یا پول خرید آن را ندارند.

بنا بر نتیجه تحقیقات جدید یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل) که اخیرا منتشر شده، کودکان لبنانی هم اکنون بار و فشار وخیم‌ترین سقوط اقتصادی در تاریخ معاصر جهان را تحمل می‌کنند و حدود یک سوم کودکان این کشور یا شب‌ها گرسنه می‌خوابند یا از سه وعده‌ غذایی محروم هستند.


بنا بر این گزارش، در مجموع 77 درصد خانوارهای لبنانی غذای کافی یا پول کافی برای خرید غذا را ندارند و این رقم در بین آوارگان سوری که شمار آنها به بیش از یک میلیون نفر در لبنان می رسد به 99 درصد رسیده است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها