شیطنت نیوزمکس در مصاحبه با رئیسجمهوری اوکراین
رئیسجمهوری اوکراین در جریان مصاحبه با شبکه نیوزمکس، وارد بازی مصاحبه کننده که تلقین میکرد بگوید اگر دونالد ترامپ در آمریکا هنوز بر سر کار بود، جنگ اوکراین رخ نمیداد، نشد.
رئیسجمهوری اوکراین در جریان مصاحبه با شبکه نیوزمکس، وارد بازی مصاحبه کننده که تلقین میکرد بگوید اگر دونالد ترامپ در آمریکا هنوز بر سر کار بود، جنگ اوکراین رخ نمیداد، نشد.
به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیسجمهوری اوکراین در کییف با «راب اشمیت» از شبکه نیوزمکس درباره حمله روسیه به کشورش مصاحبه کرد.
اشمیت از زلنسکی پرسید: «آیا به نظر شما میشد که رهبری متفاوت آمریکا و رهبری متفاوت غربی جلوی این تجاوز را میگرفت؟ بسیاری از آمریکاییها معتقدند که اگر شخصی مانند دونالد ترامپ هنوز در کاخ سفید بود، این تهاجم رخ نمیداد. موضع شما چیست؟»
زلنسکی در پاسخ گفت که از کمکهای جو بایدن، رئیسجمهوری کنونی آمریکا سپاسگزار است و مهمترین چیز برای اوکراین حمایت مردم آمریکاست، صرفنظر از اینکه کدام حزب در قدرت است.
ولودیمیر زلنسکی گفت: «خب، من معتقدم که مهمترین چیز کمک مردم ایالات متحده است. آنها مالیات میپردازند و پولی که برای حمایت از اوکراین تخصیص داده میشود و همه کمکهای بشردوستانه و مالی و نظامی از مالیات میآید. بنابراین من از رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده و همچنین از احزاب سیاسی که از ما حمایت میکنند، سپاسگزارم.»
او افزود: «متاسفم اگر چیزی میگویم که شما دوست ندارید، اما برای ما به عنوان کشوری که در حال جنگ هستیم، فرقی نمیکند دموکراتها یا جمهوریخواهان روی کار باشند. این مردم ایالات متحده هستند که از ما حمایت میکنند. نمیدانم اگر "دونالد ترامپ" رئیسجمهوری ایالات متحده میشد، چه اتفاقی میافتاد، بنابراین نمیتوانم پیشبینی کنم که چه اتفاقی میافتاد. مهم است که نهادهای آمریکایی مانند کنگره بدون توجه به اینکه چه کسی در قدرت است، مثل قبل کار کنند تا ارزشهای ایالات متحده را حفظ کنند.»
نیوزمکس (Newsmax) یک رسانه راستگراست که به دلیل حمایت از ترامپ شناخته شده است. ترامپ پیش از این گفته بود که بودن او در قدرت مانع حمله روسیه به اوکراین میشد.
او در بیانیهای در ۲۴ فوریه -روزی که روسیه به اوکراین حمله کرد- گفت: «اگر من در قدرت بودم ، این وضعیت مرگبار اوکراین هرگز اتفاق نمیافتاد!»
ترامپ و زلنسکی از پشت پرده سیاسی قابل توجهی برخوردار هستند و سوالی درباره حمایت ایالات متحده از کییف، منجر به اولین استیضاح ترامپ شد.
کنگره آمریکا اولین مرتبه، ترامپ را به دلیل تماس تلفنی سال ۲۰۱۹ با زلنسکی استیضاح کرد. در آن زمان که ترامپ هنوز رئیس جمهور بود، از رئیس جمهوری اوکراین خواست تا در مورد بایدن که آن زمان رقیب سیاسیاش در انتخابات شده بود و و پسرش هانتر بایدن، در ازای کمکهای نظامی واشنگتن تحقیق کند.
دیدگاه تان را بنویسید