مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا:
مذاکرات بایدن با ایران درباره برجام، ثبات غرب آسیا را بر باد خواهد داد
احتمال این وجود دارد که ایران تنگه هرمز را مسدود کند
وزیر خارجه دوران ترامپ بار دیگر با تکرار ادعاهای پیشین گفت که احیای برجام، ثبات منطقه غرب آسیا را بر باد خواهد داد.
مایک پامپئو، وزیر امور خارجه دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در گفتوگو با برنامه «آینده صبح یکشنبه» شبکه آمریکایی «فاکسنیوز» مدعی شد که مذاکرات دولت بایدن با جمهوری اسلامی ایران درباره برجام، ثبات منطقه غرب آسیا را بر باد خواهد داد و همه را در معرض خطر قرار میدهد.
به گزارش ایلنا، وزیر امور خارجه سابق ایالات متحده آمریکا که اخیراً با حضور در برنامههای تلویزیونی علیه جمهوری اسلامی ایران نفرتپراکنی میکند، گفت که بایدن با تلاش برای دستیابی به توافق هستهای جدید با ایران که بزرگترین تهدید در منطقه به حساب میآید، ثبات در منطقه غرب آسیا را نادیده گرفته است.
پامپئو با انتقاد از توافق هستهای ایران ادامه داد که دولت بایدن همان موقع «گند زد» که تصمیم به عقبنشینی از توافقات آبراهام و بازگشت به توافق هستهای «احمقانه» ایران گرفت که این باعث بالاتر رفتن قیمتهای انرژی در آمریکا و «سختتر شدن زندگی برای تمامی مردم آمریکا شد».
وی در این خصوص گفت: «ثباتی که ما در طول دوران چهارساله خود به وجود آوردیم هماکنون بر باد رفته است. آنها همه ما را در معرض خطر قرار دادهاند».
پامپئو تأکید کرد در حالیکه دولت بایدن امیدوار است تا ایران را خشنود کند، احتمال این وجود دارد که ایران تنگه هرمز را مسدود کند و موجب بالاتر رفتن بیشتر قیمتهای انرژی شود.
پامپئو در ادامه تصریح کرد که تلاش های دولت بایدن برای دستیابی به توافق هستهای با ایران ممکن است بر روابط بین ایالات متحده و سایر کشورهای منطقه نیز تأثیر بگذارد.
وی با اتهامزنی به جمهوری اسلامی ایران گفت: «وقتی در کنار ایرانیها قرار میگیرید، وقتی در کنار بزرگترین دولت حامی تروریسم در جهان علیه اسرائیل، علیه عربستان سعودی و علیه امارات قرار میگیرید، رهبران آن کشورها دیگر به ایالات متحده اعتماد ندارند و احتمال اینکه آنها برای جو بایدن خالصانه کار کنند بسیار کم است».
بر اساس این گزارش، پامپئو در مصاحبه خود تصریح کرد که گرچه «خوشحال» است که سفر بایدن نیاز به انرژی بیشتر در بازار را تأیید میکند اما این سؤال مطرح میشود چرا به چه دلیل رئیسجمهور آمریکا به جای مراجعه به تولیدکنندگان داخل ایالات متحده همچون میدلند، تگزاس و پنسیلوانیا، به سراغ عربستان سعودی، ایران و ونزوئلا رفته است.
دیدگاه تان را بنویسید