کد خبر: 585780
|
۱۴۰۱/۰۹/۱۴ ۲۱:۲۰:۳۲
| |

انتقاد شدید روزنامه اصولگرا از سیاست‌های اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی ایران؛ چرا فقط ما باید پشت دروازه‌های تجارت و توسعه بمانیم؟

روزنامه اطلاعات نوشت: مگر بقیه جهان، از آمریکا تا روسیه، از اروپا تا چین و از عربستان سعودی تا کوبا نمی‌فهمند اف‌ای‌تی‌اف چه دام بزرگی است و فقط ما باید پشت دروازه‌های تجارت و توسعه بمانیم و مافیای کاسبان، ملت و کشور بزرگ ما را از تجارت آزاد محروم سازند؟

انتقاد شدید روزنامه اصولگرا از سیاست‌های اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی ایران؛ چرا فقط ما باید پشت دروازه‌های تجارت و توسعه بمانیم؟
کد خبر: 585780
|
۱۴۰۱/۰۹/۱۴ ۲۱:۲۰:۳۲

روزنامه اطلاعات از سیاست‌های اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی ایران انتقاد کرد و از گروهی که اجازه پیوستن ایران به اف‌ای‌تی‌اف و امثال آن را نمی‌دهد پرسید: چرا فقط ما باید پشت دروازه‌های تجارت و توسعه بمانیم و مافیای کاسبان، ملت و کشور بزرگ ما را از تجارت آزاد محروم سازند؟

به گزارش روزنامه اطلاعات، خبر قراردادهای گازی دولت قطر با آلمان و چین اهمیت راهبردی دارد. بارها گفته‌ایم که هزینه فرصت‌های از دست رفته در این دوران، بیش از هر سرمایه از دست رفته و هر زیان مالی، می‌تواند ژئوپولیتیک منطقه را به ضرر ما باژگون کند و جبران آن شاید ناممکن و بسیار هزینه بر باشد. ‌

نویسنده در ادامه با طرح این پرسش که «خط لوله‌ای که قرار بود از پاکستان بگذرد و به هند برسد تا نام خط صلح را داشته باشد، در مرز ایران و پاکستان متوقف ماند. پاسخگوی این بی تدبیری کیست؟» هشدار داده است: عدم توجه به سرمایه گذاری و بستن درهای کشور به بهانه تحریم و نپیوستن به معاهدات بین‌المللی بانکی و تداوم وضع کنونی، ما را از رقابتی پرسود محروم می‌کند و سرانجامی جز پیوند با کشورهای بحران زده و درگیر جنگ باقی نخواهد نهاد. 

اطلاعات سپس یادآور شده است: سررشتة مشکلات ما جای دیگر است و منفعت برندگان همیشگی از وضع موجود هم سودی هنگفت می‌برند. کسانی که نام مشخصی ندارند ولی در مهم‌ترین مسائل و مشکلات ما تصمیم گیرنده اصلی هستند. کسانی که در میان ما هستند اما نمی‌دانیم به چه عنوانی معرفی کنیم و بگوییم برچه اساسی مانع گفتگوی بین‌المللی و تجارت جهانی و روابط بانکی و پولی هشتاد میلیون ایرانی هستند و تصمیم آنها کیفیت خودرو و هوای تهران و سیاستهای آبی و ترابری و بسیاری مسائل دیگر را تعیین می‌کند. چرا هر دم که از یک مشکل کوچک مانند پیوستن به شبکه بانکی جهانی سخن می‌گوییم و رفع مشکل تجارت دولتی و خصوصی ایران را مطرح می‌کنیم، با پاسخ‌های غریب و مضحک و بلکه هیاهوی گروهی کوچک روبرو می‌شویم؟ مگر بقیه جهان، از امریکا تا روسیه، از اروپا تا چین و از عربستان سعودی تا کوبا نمی‌فهمند اف‌ای‌تی‌اف چه دام بزرگی است و فقط ما باید پشت دروازه‌های تجارت و توسعه بمانیم و مافیای کاسبان، ملت و کشور بزرگ ما را از تجارت آزاد محروم سازند؟

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها