ترامپ گردهمایی نژادپرستانه نیویورک را یک «رویداد زیبا» نامید!
ترامپ یک گردهمایی سراسر توهین نژادی و جنسیتی را ستود.
![ترامپ گردهمایی نژادپرستانه نیویورک را یک «رویداد زیبا» نامید!](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/xQgqWzzI6gj0/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24keXbtMvYEAKI,/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE.jpg)
الجزیره نوشت: دونالد ترامپ گردهمایی انتخاباتی مدیسون اسکوئر گاردن در نیویورک را که چند روز پیش برگزار شده بود یک رویداد زیبا و یک جشن عشق مطلق نامید. این گردهمایی با شعارهای نژادپرستانه و توهینهای جنسیتی علیه مهاجران و کامالا هریس رقیب انتخاباتی ترامپ همراه بود و در یک برنامه مفصل، یکی از کمدینهای راست افراطی به مردم کشور پورتوریکو اهانت کرد و کشور آنها را زبالهای روی اقیانوس خواند.
به گزارش شفقنا؛ با این حال ترامپ در اقامتگاه خود در فلوریدا این گردهمایی را نمایش بیسابقهای از محبت نامید و گفت افتخار کرده که در این رویداد شرکت کرده است.
باوجود انتقادهای گسترده دمکراتها، مسئولان پورتوریکو و حتی جمهوریخواهان، ترامپ حاضر نشد به خاطر این گردهمایی عذرخواهی کند.
گفتنی است ترامپ در طول رقابت انتخاباتی بارها به مهاجران توهین کرده و در آخرین اظهارنظر در مورد آنها گفته بزرگترین برنامه اخراج مهاجران را در تاریخ آمریکا کلید خواهد زد.
دیدگاه تان را بنویسید