کد خبر: 683830
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۹ ۰۸:۰۸:۳۸
| |

سی‌ان‌ان: دولت بایدن اجازه استقرار پیمانکاران نظامی آمریکا در اوکراین را می‌دهد

منابع آگاه از اقدام دولت آمریکا در لغو ممنوعیت استقرار پیمانکاران نظامی این کشور در اوکراین برای اولین بار پس از حمله نظامی روسیه خبر می دهند.

سی‌ان‌ان: دولت بایدن اجازه استقرار پیمانکاران نظامی آمریکا در اوکراین را می‌دهد
کد خبر: 683830
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۹ ۰۸:۰۸:۳۸

 شبکه خبری «سی ان ان» آمریکا شامگاه امروز (جمعه) در وبسایت عرب زبان خود نوشت که یک مقام آگاه در گفت و گو با آن اعلام کرده که دولت «جو بایدن»، رئیس جمهوری این کشور، ممنوعیت عملی استقرار پیمانکاران نظامی آمریکایی در اوکراین را لغو کرده تا به ارتش این کشور در نگهداری و تعمیر سیستم های تسلیحاتی ارائه شده توسط ایالات متحده به ویژه جنگنده های «اف-۱۶» و سامانه های پدافند هوایی «پاتریوت» کمک کنند.

به گزارش شفقنا، سیاست جدید که در اوایل ماه نوامبر جاری و پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مورد تایید قرار گرفته، به وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) اجازه می دهد تا برای نخستین بار از زمان آغاز تجاوز نظامی روسیه به خاک اوکراین در سال ۲۰۲۲ میلادی، برای شرکت های آمریکایی قراردادهایی فراهم سازد تا در داخل این کشور جنگ زده فعالیت کنند.

سی ان ان در ادامه گزارش خود ضمن اعلام این که برخی مقامات آمریکایی گفتند که امیدوارند تعمیر و نگهداری سیستم های تسلیحاتی مورد استفاده ارتش اوکراین شتاب پیدا کند، تاکید کرد که این یک تغییر مهم دیگر در سیاست دولت بایدن در قبال این کشور به شمار می آید جایی که آمریکا به دنبال راه هایی است تا ارتش اوکراین در برابر روسیه دست بالا را داشته باشد.

در حالی که طی دو سال گذشته بایدن تاکید کرده که همه آمریکایی ها به ویژه نیروهای این کشور باید از خطوط مقدم اوکراین دور بمانند، مقام مذکور که هویت وی فاش نشده، اعلام کرد که انتظار می رود پنتاگون به زودی و به صورت اینترنتی، شروع به درج لیست قراردادهای کاری برای شرکت های آمریکایی جهت فعالیت در داخل اوکراین کند.

در همین راستا نیز، کاخ سفید اصرار داشته که خطر برای شهروندان ایالات متحده کاهش یابد و این باور به ویژه از طرف روسیه رنگ ببازد که ارتش آمریکا در جنگ اوکراین مشارکت دارد در حالی که وزارت امور خارجه آمریکا نیز از سال ۲۰۲۲ میلادی به صراحت به شهروندان این کشور نسبت به سفر خاک به اوکراین هشدار داده است.

در نتیجه چنین سیاستی، تجهیزات نظامی ارائه شده توسط ایالات متحده که در جریان جنگ با روسیه به طور قابل توجهی آسیب دیده بودند، باید برای تعمیر به خارج از اوکراین و به لهستان، رومانی یا سایر کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) منتقل می شدند که این فرآیند نیز زمانبر می باشد.

در همین حال، نیروهای آمریکایی نیز برای کمک به نیروهای اوکراینی در فرآیند معمول تعمیر و نگهداری و خدمات لجستیک در دسترس بودند با این حال، چنین کاری تنها از طریق چت ویدیویی یا تلفن های امن از راه دور انجام می شد چرا نیروهای مذکور و پیمانکاران آمریکایی امکان کار مستقیم روی سامانه های اوکراین را نداشتند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها