تاکید عراقچی و وزیر خارجه قطر بر لزوم جلوگیری از گسترش ناامنی
سید عباس عراقچی و شیخ محمد بن عبدالرحمن نخست وزیر و وزیر خارجه قطر بر لزوم پایان دادن به نسلکشی در غزه تاکید کردند.
![تاکید عراقچی و وزیر خارجه قطر بر لزوم جلوگیری از گسترش ناامنی](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/IyPRFOJj4vOQ/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24kXa3SL5iO3eQ,/%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DA%86%DB%8C.jpg)
«شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر که در راس هیاتی رسمی و به منظور رایزنی در مورد روابط دوجانبه و تحولات حساس منطقه به تهران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش ایسنا، طرفین در این دیدار با اشاره به لزوم پایان دادن به نسلکشی در غزه و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، گسترش رایزنیها و بسیج همه ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی برای جلوگیری از گسترش ناامنی در منطقه را مورد تاکید قرار دادند.
سید عباس عراقچی و شیخ محمد بن عبدالرحمن همچنین برخی موضوعات همکاریهای ۲ کشور را مورد بررسی قرار داده و با اشاره به توسعه روابط ۲ کشور در همه زمینهها، بر تدوام این مسیر تاکید کردند.
دیدگاه تان را بنویسید