کد خبر: 285870
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۱۳:۰۰:۰۰
| |

چگونه التهاب روده را کاهش دهیم؟

عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران، با اشاره به شیوع بیماری‌های التهابی روده در سال‌های اخیر گفت: اگر این بیماران درست درمان شوند، طول عمر آنها با افراد سالم جامعه یکسان خواهد بود.

چگونه التهاب روده را کاهش دهیم؟
کد خبر: 285870
|
۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۱۳:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| همایون واحدی، در نشست خبری کنگره دو روزه کشوری بیماری‌های التهابی روده ، اعلام کرد: شیوع بیماری‌های التهابی روده از سال 1374 در کشور دیده شده و به تدریج رو به افزایش است.

او با اشاره به ثبت بیماران التهابی روده در کشور گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از سراسر کشور، تاکنون 10 هزار بیمار ثبت شده‌اند اما فکر می‌کنیم بین 30 تا 40 هزار نفر در ایران گرفتار بیماری‌های التهابی روده باشند.

واحدی ادامه داد: بر همین اساس، می‌توان تخمین زد که از هر 100 هزار نفر جمعیت، بین 40 تا 45 نفر مبتلا به بیماری‌های التهابی روده هستند.

او افزود: اگر کار تشخیص و درمان این بیماران به درستی انجام شود، طول عمر آنها با دیگران یکسان خواهد بود.

واحدی با تاکید بر اینکه بیماری‌های التهابی روده قابل کنترل هستند، گفت: هنوز علت دقیق ابتلا به این بیماری‌ها مشخص نیست اما می‌توان با برخی اقدامات، مانع از احتمال ابتلاء به بیماری‌های التهابی روده شد.

او از بیماری‌های التهابی روده به عنوان بیماری‌های دنیای صنعتی نام برد و افزود: استفاده از غذاهای مانده در فریزر و یخچال، ممکن است باعث ابتلا به بیماری‌های التهابی روده شود.

در ادامه «سیاوش ناصری مقدم» عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران ، از بیماری‌های التهابی روده به عنوان بیماری مزمن نام برد و افزود: قطع درمان این بیماری‌ها، باعث عود بیماری شده و در نتیجه روند درمان را سخت‌تر می‌کند.

او در ارتباط با احتمال ابتلا به سرطان روده در بیماران التهابی روده، گفت: اگر بیماری کنترل نشده باشد، احتمال بروز سرطان روده وجود دارد، اما این موضوع قطعی نیست و میزان ابتلاء به سرطان روده در این دسته از بیماران، بسیار ضعیف است.

ناصری مقدم، با اشاره به درمان مادام العمر بیماران التهابی روده، افزود: خوردن غذای مانده می‌تواند احتمال ابتلاء به بیماری‌های التهابی روده را افزایش دهد.

این فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اثربخشی داروهای تولید داخل در درمان بیماری‌های التهابی‌روده، گفت: داروهای تولید داخل با قیمت مناسبی در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

ناصری مقدم اعلام کرد: بیماری‌های التهابی روده در 20 سال گذشته بسیار افزایش یافته است و جزو بیماری‌های مزمنی است که افراد جوان به آن مبتلا می‌شوند.

او افزود: خوشبختانه تغییرات عمده‌ای در روند درمان بیماری‌های التهابی روده به وجود آمده است؛ به این معنا که به جای داروهای گران قیمت خارجی داروهای تولید داخلی با قیمت بسیار مناسب که اثربخش بوده در اختیار بیماران التهابی روده قرار می‌گیرد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ، خاطرنشان کرد: خوشبختانه پیشرفته خوبی در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های کولیت زخمی و کرون داشته‌ایم و در کنگره دو روزه کشوری در رشت نیز در مورد مهمترین مسائل بیماری‌های التهابی روده به بحث و گفت‌وگو می‌پردازیم.

ناصری‌مقدم با بیان اینکه هنوز دلیل اصلی ابتلا به بیماری‌های التهابی روده مشخص نیست، افزود: بیماری‌های کولیت زخمی و کرون بیشتر افراد جوان را درگیر می‌کند به طوری که در دهه‌های 20 و 30 همچنین دهه‌های 50 و 60 زندگی افراد قابل مشاهده است.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: دل درد، تغییر در اجابت مزاج، تب، کاهش وزن و…، از جمله نشانه‌های ابتلاء به بیماری‌های التهابی روده است که اگر به موقع تشخیص داده شود درمان‌های مناسب و جدیدی برای آنها در نظر گرفته شده است.

کنگره دو روزه کشوری بیماری‌های التهابی روده ، روزهای 29 و 30 فروردین 98 در رشت برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها