300 میلیون دلار؛ بودجه هواوی برای تحقیق و توسعه دانشگاهی
یکی از مقامات هواوی به تازگی مدعی شده است که این شرکت چینی قصد دارد به منظور ارتقای سطح تجهیزات فناوری خود، بودجهای را به ارزش بالغ بر 300 میلیون دلار در سال صرف هزینههای تحقیق و توسعه دانشگاهی کند.
اعتمادآنلاین| هواوی یکی از بزرگترین شرکتهای مخابراتی و همچنین دومین تولیدکننده و عرضه کننده موبایل در جهان است که در طول یک سال اخیر تحت تاثیر اتهام جاسوسی از کاربران و نقص حریم خصوصی آنها از سوی دولت ترامپ، ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا و بسیاری دیگر از متحدانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته و با محدودیتهای متعددی مواجه شده که این امر به عقیده برخی از کارشناسان و تحلیلگران، سهم این شرکت را در بازارهای جهانی تهدید خواهد کرد.
ویلیام ژو، مدیر بخش تحقیقات استراتژیک و توسعه تجهیزات ارتباطاتی در هواوی، به تازگی در جریان برگزاری رویدادی در این شرکت از برنامههای هواوی برای صرف بودجه 300 میلیون دلاری در بخش تحقیق و توسعه دانشگاهی خبر داده و سخن گفته است.
بر اساس گزارش رویترز، ادعای این مدیر ارشد هواوی در حالی منتشر شده است که دانشگاه MIT در ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از دانشگاههای انگلیسی سال گذشته بعد از افزایش فشار و تحریمهای سیاسی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روابط استراتژیک، علمی و تحقیقاتی خود را با این شرکت چینی قطع کردهاند.
هواوی جزو شرکتهای پیشگام مخابراتی در جهان است که تلاشهای مداوم و بیشماری در حوزه توسعه شبکه نسل پنجم اینترنت همراه 5G داشته و با بسیاری دیگر از اپراتورهای فعال در این زمینه همچون نوکیا، اریکسون و تیموبایل به رقابت تنگاتنگی پرداخته است.
با توجه به افزایش روزافزون محبوبیت فناوریهای نوین و گسترش تلاش و فعالیت شرکتهای مختلف تکنولوژی و اپراتورهای بینالمللی برای برقراری و توسعه زیرساختهای لازم برای فناوری نسل پنجم اینترنت 5G، میتوان گفت که یک ماراتن و رقابت تنگاتنگی میان این غولهای تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آنها در تلاشند نخستین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهرهبرداری از جدیدترین نسل از اینترنت 5G را در اختیار کاربرانشان قرار میدهند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه 5G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه میشود.
از زمانی که رقابت شدیدی میان غولهای تکنولوژی برای راهاندازی و برقراری شبکه اینترنت 5G درگرفته است، بسیاری از شرکتهای تولیدکننده موبایل نیز درصدد تولید و توسعه گوشیهای هوشمند جدیدی که از قابلیت شبکه 5G پشتیبانی میکند، هستند تا در صورت برقراری زیرساختهای لازم مخابراتی و ارتباطی، امکان عملی سازی و بهره برداری واقعی از فناوری مذکور برای کاربران در سراسر جهان فراهم شود.
کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه 5G هستند و در این زمینه فعالیتهای گستردهای را انجام دادهاند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید