حملات سایبری مرگومیر بیماران قلبی را افزایش میدهد
تحقیقی جدید نشان میدهد حملات سایبری سبب میشود زمان پاسخگویی بیمارستانها به بیماران با بیماریهای قلبی 2.7 دقیقه افزایش یابد و در نتیجه مرگومیر بیماران قلبی بیشتر شود.
اعتمادآنلاین| حملات سایبری نه تنها در سیستمهای بیمارستانی اختلال ایجاد می کنند، بلکه فرایندهای درمانی را نیز مختل میکنند زیرا سبب میشود سرعت واکنش تیم درمانی نسبت به بیماران با شرایط قلبی بحرانی بیشتر شود.
تحقیقی جدید نشان می دهد بیمارستانهایی که با عملیات هک یا حمله باجافزارها برخورد می کنند با 2.7 دقیقه تاخیر نسبت به بیماران دارای مشکلات قلبی پاسخ می دهند. اطلاعات نشان داده در نتیجه این تاخیر سالانه در هر 10هزار نفر دچار حمله قلبی تعداد مرگومیر 36 نفر بیشتر میشود.
گروهی از محققان دانشگاه وندربیلت اطلاعات مربوط به نشت های اطلاعات بخش خدمات درمانی در بیمارستانها را بررسی کرده اند.
این محققان متوجه شدند کمتر از 10 درصد از سه هزار بیمارستان تایید شده در فهرست «وزارت بهداشت و خدمات درمانی آمریکا» با نوعی حمله سایبری روبرو شده اند.
تلاشها برای برطرف کردن عملیات هک منجر به از دست رفتن زمان برای مراقبتهای درمانی میشود. فعالیتها برای برطرف کردن مشکلات فناوری مراحل درمان بیمار را مختل می کند.
به گفته لئو اسکانلون، مدیر سابق امنیت اطلاعات در سازمان «وزارت بهداشت و خدمات درمانی آمریکا» ویروس واناکری در می 2017 از طریق شکاف امنیتی در ویندوز سیستم های درمانی قدیمی منتشر شد. این امر اطلاعات جالبی را نشان می دهد. او می گوید: حملات امنیتی به مرگ افراد منجر می شود.
پس از حمله ویروس واناکری اطلاعات نشان داد نشت اطلاعات بیش از 129 میلیون دلار خسارت به بار آورده و به خدمات درمانی بیماران خسارت زده است. بیش از 1900 وقت ویزیت پزشک در 81 بیمارستان کنسل شد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید