فرمول دانشمندان جوان ایرانی برای شلوغی ایستگاههای مترو!
تدین گفت: ما طرحی برای افزایش ظرفیت ایستگاههای مترو داشتیم اما مسئولان یک شرکت فرانسوی را به ما ترجیح دادند.
اعتمادآنلاین| آرمان تدین، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد حملونقل ریلی دانشگاه علموصنعت، گفت: با توجه به اینکه در ایستگاههای مترو و ایستگاههای راهآهن روزانه در ساعات شلوغی جمعیت زیادی در ایستگاهها در حال رفتوآمد هستند، طرحی را در راستای افزایش ظرفیت ایستگاهها ارائه کردیم .
کارشناس ارشد حملونقل ریلی ادامه داد: راهحل پیشنهادی ما در ایران این است که جهت سهولت رفتوآمد مسافران در زمان ازدحام جمعیت ظرفیتها را افزایش دهیم .
او افزود: در دنیا جمعیت را مدیریت میکنند و پیش از ساخت ایستگاه مطالعات جمعیتی انجام میدهند تا بتوانند نظارت دقیقتری داشته باشند و با سهولت بیشتری به ارائه خدمات برای مسافران بپردازند.
تدین ادامه داد: در ایستگاه راهآهن تهران مطالعاتی را انجام دادیم به شیوه ایکه تلفن هوشمند افراد را رهگیری کردیم و حجم رفتوآمد مسافران را به دست آوردیم و در یافتیم که در چه ساعتی مسافران بیشترین تردد را دارند و چه فضایی برای آنها مورد نیاز است، همینطور با شبیهسازیهاییکه انجام دادیم برآورد کردیم که چه تعداد تونل با چه میزان مساحت میتواند پاسخگوی این حجم از این جمعیت باشد.
وقتی مسئولان شرکت خارجی را به داخلی ترجیح میدهند
او افزود: ما این پروژه را پنج بار خدمت مدیران ارشد راهآهن ارائه کردیم و قرار شد که به ما درباره اجرای آن خبر بدهند تا بتوانیم با همکاری یکدیگر به حل این معضلات بپردازیم اما متاسفانه تاکنون خبری از آنها نشده است.
این کارشناس ارشد حملونقل ریلی گفت: در همه دنیا با انجام تحقیقاتی در خروجی اضطراری ایستگاههای مترو برآورد می کنند که اگر اتفاق ناگهانی رخ دهد چگونه میتوانند جمعیت را خارج کنند.
او ادامه داد: متاسفانه باید از این طرح حمایت جدی شود تا به مرحله عملیاتی برسد، اخیرا متوجه شدیم که در همین مورد با یک شرکت فرانسوی قراردادی منعقد کردهاند اما نکته جالب این است که همین شرکت فرانسوی برای تامین نیروی انسانی خود به سراغ ما آمد تا با ما همکاری داشته باشد اما قبول نکردیم چراکه ما همین طرح را با هزینه بسیار کمتر در کشور خودمان میتوانیم انجام دهیم اما متاسفانه مدیران ما بیتدبیری می کنند.
تدین افزود: این پروژه تحقیقاتی ما به صورت یک مقاله آی اس آی منتشرشده و حتی پیشنهاد برای پذیرش در مقطع دکتری در خارج از کشور داشتیم چراکه در داخل این رشته مقطع دکتری ندارد اما رویکرد ما این است که مشکلی از مشکلات کشور را کم کنیم، در کشور ما نیروی انسانی هست که مسائل روز دنیا را دنبال میکند اما تمام ترس ما این است که نتایج تمام تحقیقاتمان در نهایت به کاغذهایی خاکخورده تبدیل شود و تنها خواسته ما جوانان این سرزمین این است که قدر زحمات ما را بیشتر بدانند .
منبع: باشگاه خبرانگاران جوان
دیدگاه تان را بنویسید