تشخیص سریع بیماران مبتلا به «کووید-19» با کمک هوش مصنوعی صورت گرفت
حدود دو ماه است که افراد برخی کشورهای جهان به کروناویروس که اکنون بیماری "کووید-19" (COVID-19) نام گرفته، مبتلا شدهاند و تاکنون این ویروس جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفته است. حال بنابر گزارشها پزشکان چینی از یک نرم افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی برای مقابله با بیماری کووید-19 کمک گرفتهاند.
اعتمادآنلاین| پزشکان چینی اکنون ابزار جدید و قدرتمندی توسعه دادهاند که میتوانند از آن برای تشخیص سریع بیماران مبتلا به کووید-19 استفاده کنند.
این نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی «اینفر ویژن» (inferVISION) نام دارد و میتواند به سرعت بیماران مبتلا به بیماری «کووید19» را تشخیص دهد.
تیمی از پزشکان بیمارستان «ژانگنان» (Zhongnan Hospital) در ووهان چین در حال حاضر از نرمافزار شتاب واحد پردازش گرافیکی برای شناسایی علائم بصری کووید-19 استفاده میکنند.
این نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی برای آموزش و استنتاج به واحد پردازش گرافیکیهای انویدیا متکی است و از فشاری که روی دوش پرسنل بیمارستان برای غربالگری بیماران مبتلا به کووید 19 است، میکاهد.
این نرمافزار به پرسنل بیمارستان کمک میکند تا بیماران مبتلا به این ویروس سریع شناسایی شوند و این موضوع نیز به پزشکان کمک میکند تا آنها این بیماران را در اولویت قرار دهند و سریعتر مراحل درمان را آغاز کنند.
ساخت این نرمافزار را یک استارتاپ مستقر در پکن به نام اینفر ویژن برعهده داشته است. اینفر ویژن یک شرکت برتر مجهز به فناوریهای پیشرفته در عرصه هوش مصنوعی پزشکی است.
این نرمافزار وابسته به برنامه Clara SDK انویدیا است. برنامه مذکور یک برنامه مراقبتهای بهداشتی هوش مصنوعی برای تصویربرداری پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی است. نرمافزار جدید اینفر ویژن قادر است علائم معمولی یا علائم جزئی کووید-19 را در بیماران مشکوک به این بیماری تشخیص دهد. برای انجام این کار ، این نرمافزار قادر است علائم ذات الریه که میتواند توسط این ویروس ایجاد شود را تشخیص دهد.
این نرمافزار در ابتدا برای تشخیص علائم سرطان در سیتی اسکن ریه ایجاد شده بود. هوش مصنوعی پشت این نرمافزار با استفاده از بیش از 2000 تصویر سی تی اسکن برخی از اولین بیماران مبتلا به کروناویروس در چین آموزش داده شده است.
یکی از ویژگیهای خاص این نرمافزار نسبت به دیگر نرمافزارها سرعت تشخیص آن است.
پزشکان با استفاده از نرمافزار موجود، میتوانند به سرعت بهترین گزینههای درمانی را برای بیماران مبتلا به ویروس تعیین کنند. تاکنون سیستم جدید در حداقل 34 بیمارستان چین مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین از آن برای تشخیص بیش از 32 هزار بیمار مبتلا به کووید 19 استفاده شده است.این نرمافزار با استفاده از صدها هزار تصویر ریه جمعآوریشده توسط بیمارستانها در سراسر چین آموزش دیده است. علاوه بر استفاده در چین، نرمافزار یادشده توسط کلینیکهای اروپا و ایالات متحده در حال ارزیابی است.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید