مضراب نوری گیتار با قابلیت برنامهریزی با گوشی هوشمند طراحی شد
یک مضراب یا اصطلاحا «پیک» نوری موسوم به «ōPik» برای نواختن گیتار ساخته شده است که از الایدیهای مادون قرمز برای تبدیل لرزش سیمها به سیگنال خروجی استفاده میکند.
اعتمادآنلاین| مضراب نوری و جدید «ōPik» به جای استفاده از آهنرباها و سیمپیچها برای تبدیل حرکت سیمهای گیتار به ولتاژ آنالوگ برای خروجی تقویت شده، از نور مادون قرمز برای گرفتن لرزش سیمها استفاده میکند.
طرح این مضراب نوری نخستینبار در سال 2017 مطرح شد و اکنون پس از طی آزمایشها و رفع نواقص، برای کمپین جمع آوری بودجه تولید انبوه آماده شده است.
این مضراب دارای دو ردیف الایدی مادون قرمز است که هر گونه لرزش یک سیم را بلافاصله توسط یک گیرنده فتودیودی میگیرد و سپس از طریق یک آمپلیفایر به یک سیگنال برای خروجی تبدیل میکند.
مضراب نوری «ōPik» یک مضراب قدرتمند است و با یک جعبه نیروی 9 ولتی عرضه میشود.
فناوری ثبت اختراعشده این مضراب نوری، هر نوع نور پس زمینه را فیلتر میکند، بنابراین میتواند در یک اتاق روشن یا تحت نورپردازی شدید مورد استفاده قرار گیرد.
سازندگان آن تأکید میکنند که این مضراب از نظر طراحی کاملا آنالوگ است و یک مدلساز یا یک ترکیبکننده نیست. ضمن اینکه پارامترهای خروجی را میتوان از طریق اتصال بلوتوثی به یک برنامه قابل اجرا روی گوشیهای هوشمند به صورت دیجیتالی تنظیم کرد. این بدان معنی است که دستگاه پخش میتواند حجم خروجی و فرکانسها را تنظیم کند و فیلترهایی را برای هر سیم اعمال کند. همچنین تغییرات را میتوان برای فراخوان سریع ذخیره کرد.
سازندگان میگویند برای استفاده از این مضراب نوری لازم نیست سیمهای گیتار شما فلزی باشند، چرا که این سیستم میتواند ارتعاش سیمهای نایلونی و سیمهای ساخته شده از مواد دیگر را ترجمه کند. حتی میتوان از ترکیبی از سیمها برای کشف بافتهای مختلف صوتی استفاده کرد.
البته برای راهاندازی این مضراب نوری نیاز به یک گیتار میزبان با یک مضراب معمولی است.
نمونه اولیهای از این مضراب نوری برای گیتار بیس هم ساخته شده است.
اگر همه چیز طبق برنامهریزی و خوب پیش برود، تخمین زده شده است که فروش این مضراب نوری از ماه اکتبر آغاز شود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید