برق دستگاههای تنفس مصنوعی با ریزرایانهها تامین میشود
بنیاد راسپبری پی قصد دارد در سه ماهه دوم سال جاری میلادی حدود 250 هزار ریزرایانه پی زیرو تولید کند که می توانند برای تامین برق و مدیریت دستگاههای تنفس مصنوعی به کار گرفته شوند.
اعتمادآنلاین| شرکت راسپبری از بازطراحی ریزرایانههای خود برای تامین برق دستگاههای تنفس مصنوعی مورد استفاده مبتلایان به کرونا خبر داده است.
همزمان با افزایش ابتلا به بیماری کرونا در جهان، نیاز به دستگاههای تنفس مصنوعی نیز روز به روز افزایش می یابد و مراکز درمانی برای تامین نیازهای خود در این زمینه با چالشهای زیادی مواجه هستند. شرکتهای فناوری برای مقابله با این مشکل و کاهش هزینه تولید دستگاههای تنفس مصنوعی در حال تلاش هستند.
بردهای ریزرایانههای راسپبری پی میتوانند در این زمینه یاریرسان باشند و این شرکت تولید گسترده بردهای پی زیرو را در دستور کار قرار داده است. این بردها تنها 5 دلار قیمت دارند و برای تامین برق و مدیریت رایانههایی با پردازندههای یک گیگاهرتزی که 512 مگابایت رم دارند مناسب هستند. بنابراین به خوبی می توان از آنها در دستگاههای تنفس مصنوعی استفاده کرد.
شرکت سازنده در سه ماهه اول سال 2020 بیش از 192 هزار برد Pi Zero و Pi Zero W تولید کرده و قصد دارد این رقم را در سه ماهه دوم سال 2020 به 250 هزار واحد افزایش دهد.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید